Call of Duty Mobil 1 1

Call Of Duty Mobile Bugün Geliyor!

FPS türünde ki oyunları seven oyuncular için efsane oyunlardan biri olan, PC’de ve konsollarda uzun yıllar boyunca oynan Call Of Duty, mobil platforma çıkıyor. Battle royale ile gelecek olan Call Of Duty Mobile, nasıl indirilecek?

Call Of Duty Mobile bugün oyuncular ile klavye ve mouse desteği buluşacak. Call Of Duty mobile ücretsiz olarak Google Play ve App Store’dan indirilebilecek.Türkiye’de Türkçe olarak mağazalarda yerini alacak olan Call of Duty mobil storelar da Activision ve Tencent Call of Duty® ismi ile yayınlanacak.

Call of Duty Mobil

CALL OF DUTY MOBİLE NASIL İNDİRİLİR?

Google Play ve Apple AppStore’dan indirilebilecek olan oyun ücretsiz olacak ancak oyun içi satın almalarda olacak. PC üzerinde ise emulatörle oynamak için ise detaylara yakında https://www.callofduty.com/mobile adresinde yer verilecek.

Call Of Duty’i Bekleyenlere Müjdeli Haber!

Call Of Duty’i, Gameloop Android emülatörüyle bilgisayarla klavye ve Mouse ile oynanabileceksiniz. PUBG Mobile’da olduğu gibi GameLoop emülatörüyle oyuna giriş yapıp sadece emilatör ile oynayan kullanıcılar ile oynanabilecek. Dolayısı ile de akıllı telefon veya tabletlerle oynayan kullanıcılarda sadece  aynı segmentteki kişilerle oynayabilecek.