Call of Duty: Black Ops 4 zombi

Call of Duty: Black Ops 4’te tam 3 farklı zombi modu olacak!

Call of Duty: Black Ops 4’te hikaye modunun olmayacağının açıklanması üzerine serinin hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Activision, seneler içerisinde popülerlik kazanan zombi modunu oyuna ekleyeceğini ve bununla da kalmayıp, zombilerin yer aldığı üç farklı modun bulunacağını duyurdu.

Call of Duty: Black Ops 4 için beklenen haber sonunda geldi. Bir süre önce yeni oyunun hikaye modunun olmayacağını, yalnızca online moda odaklanacaklarını duyuran Activision, zombilerin bu oyunda da yer alacağını duyurdu. Geliştirici, Black Ops 4’te diğer oyunlardan farklı olarak zombilerin dahil olduğu 3 farklı modun bulunacağını da belirtti.

Yeni modlardan birisi olan “IX” Treyarch tarafından paylaşılan video ile tanıtıldı. Bu modda oyunun ana karakterleri Roma dönemindeki bir arenaya gidiyor ve büyüyle dönüşen zombilerle savaşıyor. Modun tanıtım videosunun Call of Duty ile ne alakası olduğunu düşünüyorsanız merak etmeyin, yalnız değilsiniz.

https://youtu.be/Vi-FfUSUaAM

Diğer modun adı ise “Voyage of Despair.” Bir gemide geçecek olan mod, karakterlerin gemi içerisinde hayatta kalma çalışmasını konu olacak. Geminin ünlü Titanik olacağı yönünde söylentiler de mevcut (buz dağından da anlaşılıyor).

https://youtu.be/ffvg7cR68-Q

Son mod ise “Blood of the Dead” olarak isimlendirilmiş. Önceki CoD oyunlarındaki zombi oyunlarının devamı niteliğindeki bu mod, sanıyorum ki CoD hikayesi açısından en uygun zombi modu olacak.

https://youtu.be/zCot9TDoA-M