Borderlands 3 alev silahı

Elon Musk sayesinde Borderlands 3 oyununa ‘duyarlı alev silahı’ ekleniyor

Borderlands serisinin yeni oyunu olacak Borderlands 3 oyununa Elon Musk sayesinde alev silahları eklenecek. Musk, bir tweet’inde alev silahlarını “duyarlı” olarak tanımlamasıyla oyunun geliştirici şirketinin dikkatini çekmeyi başardı.

Elon Musk’a ait olan Boring Company’nin alev silahı satışına başladığını sizlerle paylaşmıştık. 2 gün içerisinde 10 binden fazla satılan alev silahı, Musk’ın birbiri ardına gelen komik tweetleriyle günlerdir manşetlerdeki yerini koruyor. Birçok kişinin dikkatini çeken silah, şimdi de Borderlands 3 oyunun geliştirici şirketi Gearbox Software’in CEO’su Randy Pitchford’un açıklamasıyla gündeme geldi.

Boring Company alev silahı Borderlands 3

Pitchford, Elon Musk’ın alev silahlarını “duyarlı” olarak tanımladığı bir tweet’ine cevap vererek silahı geliştirilme aşamasında olan oyuna eklemeye karar verdiklerini, eğer kabul ederse Musk’ın silahın tanımını yazmasını istediklerini söyledi. CEO “Aslında bu tweet ile tanımı çoktan yazmış oldun.” diye de ekledi. İşte o tweetler:

https://twitter.com/DuvalMagic/status/957789588323434501

Borderlands 3 oyununun ne zaman satışa sunulacağı henüz belli değil, ancak alev silahını oyun satışa sunulmadan önce göreceğimizi düşünüyorum.