Blizzard, heyecanı körükledi: Yeni Diablo yapımları yolda!

Blizzard Entertainment tarafından paylaşılan bir videoda şirketin birden çok Diablo yapımı üzerinde çalıştığı açıklandı.


Blizzard, yeni Diablo oyunları bekleyen hayranları heyecanlandıracak bir açıklama yaptı. Şirket, bugün paylaşılan bir videoda yeni yapımlar üzerinde çalıştıklarını, yakın bir tarihte konuyla ilgili açıklamanın yapılacağını duyurdu. Geliştiriciler, 2018 sonlanmadan önce yeni yapımlarıyla ilgili açıklamada bulunmayı hedeflediklerini belirtti.

Yeni oyunun yolda olduğunu ve Blizzard’ın büyük bir şeyler planladığını gösteren unsurlardan bir diğeri de oyunun 14. sezonu için hazırlanan videonun paylaşılması. Topluluk yöneticisi Brandy Camel, Facebook sayfası üzerinden paylaştığı açıklamada bu videoda gizemli bir şeyler olduğunu düşündüğünü belirtti. Böyle söylemesinin nedeni ise yaklaşık iki ay önce başlamış olan 14. sezon için hazırlanan tanıtım videosunun kısa bir süre önce paylaşılmış olması.

Her sene düzenlenen Blizzard etkinliği BlizzCon 2-3 Kasım tarihinde, Anaheim’da düzenlenecek. Geliştiriciler, muhtemelen bu etkinlikte yeni yapımlarını tanıtacak.

Kaynak