bixby tusu nedir 1

Bixby Düğmesi Kişiselleştirme Özelliğini Sunuyor

Kullanıcılara Bixby kullanma konusunda daha fazla özgürlük sağlamak için Samsung, Android 9 Pie1 ile uyumlu tüm akıllı telefonlarda Bixby düğmesi kişiselleştirme özelliğini sunuyor.

Şimdiye kadar, Bixby Düğmesi tüm Bixby işlevlerine doğrudan erişim sağlar. Bu yüzden Bixby Home’a ulaşmak için kısa bir tıklama yeterli. Düğmeye daha uzun basıldığında, asistan otomatik olarak başlar. Yeni işlevsellik ile kullanıcılar artık bir uygulamayı veya hızlı bir komutu etkinleştirmek için Bixby düğmesini kullanma olanağına sahip oluyor ve bu da işlemi giderek daha da kişiselleştiriyor.

Dikte İşlevi

Akıllı telefonuyla uzun metinler veya e-postalar yazmak zorunda olan herkes, Bixby dikte işlevini Bixby düğmesiyle doğrudan akıllı telefonlarına mesaj göndermek için hızlı ve kolay bir şekilde kullanabilir.

Bixby düğmesi

Ek olarak, Bixby kullanıcı geri bildirimlerine dayanarak sürekli olarak geliştirilecektir. Örneğin, düğme tarafından tetiklenen yanlışlıkla gerçekleştirilen eylemler en aza indirgenir: Bixby düğmesi artık pantolon cebinde yanlışlıkla değil, yalnızca ekranın kilidi açıldığında etkinleştirilebilir. Diğer bir optimizasyon, çift tıklatma ile yeni etkileşimdir: Çift tıklama daha az rastgele gerçekleştiğinden, Bixby işlevinin istenmeyen bir şekilde etkinleştirilmesinden kaçınılabilir.

Bu küçük değişiklikler Bixby için daha da zevkli bir kullanıcı deneyimi yaratıyor. Samsung, daha rahat ve kullanımı daha kolay hale getirmek için Bixby Button için yeni özellikler geliştirmeye odaklanmaya devam ediyor.