iPhone XR 1

Bir Sonraki iPhone XR Batarya Daha Büyük Olacak

iPhone XR batarya zaten herhangi bir iPhone’un en uzun pil ömrüne sahip olsa da, Kore web sitesinden yeni bir tedarikçi odaklı rapor Elec, cihazın 2019 sürümünün daha da yüksek bir pil kapasitesine sahip olacağını iddia ediyor.

iPhone XR Batarya Ne Kadar Olacak?

Rapor, bir sonraki iPhone iPhone XR batarya 3.110 mAh bataryaya sahip olacağını, mevcut modeldeki 2.942 mAh bataryadan yaklaşık% 5.7 daha büyük olacağını iddia ediyor:

Çin’in ATL’si (Ameperx Technology Limited) 9 Haziran’da konuyla ilgili olanlara göre, Apple’ın iPhone XR’in bu yıl sonra açıklanacağına dair halefi için seri hale getirilmiş pil üretimini başlattı.

iPhone XR Batarya

Yeni piller, 3110mAh kapasiteye sahip olacak ve bu, iPhone XR’in 2942mAh’inden% 5 daha fazla bir gelişme sağlamıştır. Bu, bir sonraki iPhone XR’nin bataryasının hala geçerli iPhone XS Max’taki 3,174 mAh bataryadan biraz daha az kapasiteye sahip olacağı anlamına geliyor, ancak ikinci cihaz genel olarak daha fazla güç tüketiyor. Dahası, yeni nesil iPhone XS Max’in de daha büyük bir batarya kazanması bekleniyor.

Nisan ayında, analist Ming-Chi Kuo, bir sonraki iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR için pil kapasitelerinin söylentilere uyum sağlamak için sırasıyla yüzde 20 ila 25, yüzde 10 ila 15 ve yüzde beşe kadar artabileceğini söyledi.

Apple’ın her zamanki gibi Eylül ayında 2019 iPhone’un üçlüsünü açığa çıkarması bekleniyor. Bir sonraki iPhone XR’nin çift lensli bir arka kamera sistemine yükseltilmesi bekleniyor ve yeni yeşil ve lavanta renklerinde mevcut olduğu söyleniyor.

Elec, Apple söylentileri ile ilgili olarak belirlenmiş bir sicile sahip bir site değildir. Geçen ay, web sitesi Samsung’un Apple ile 16 inçlik bir MacBook Pro ve gelecekteki iPad Pro modelleri için OLED ekranları sağlama konusunda görüşmekte olduğunu iddia etti. Şimdilik bu söylentilere en azından biraz şüphecilikle yaklaşmaktayız.