League of Legends Yükselme Ligi ile Beşiktaş

Beşiktaş E-Spor’a Geri Dönüyor

League of Legends Yükselme Ligi ile Beşiktaş e-spor arenasına geri dönüş yapıyor. Spor devinin bu alanda ilk rakibi ise Galatasaray olacak. League of Legends Yükselme Ligi maçında iki takım ne zaman karşı karşıya gelecek? Beşiktaş takımında değişiklikler neler? İşte detaylar.

Oyun dünyasının artık bir spor dalı olarak değerlendirilemeye başlandığı e-spor, giderek yaygınlaşmaya devam ediyor. Ülkemizde de bir hayli yayınlaşan e-spor, son olarak Galatasaray, Beşiktaş gibi dev kulüplerin bile takımlarıyla gündeme gelmişti. Ülkemizde bu alanda ne başarılı takımlardan biri olan Beşiktaş ise kısa süre önce e-spor kısmına biraz ara vereceğini açıklamıştı. Yapılan son turnuvadan sonra, yeni turnuvalara katılmama kararı alarak, epey bir uzaklaşan Beşiktaş’ın şimdilerde bu kararından döndüğü de belirtiliyor. Verilen haberlere göre Türkiye’nin en köklü kulüplerinden biri olan Beşiktaş, e-spor arenasına geri dönüş yapıyor. Üstelik bu kez yepyeni bir kadro ve çok daha başarılı bir ekiple e-spor alanında en çok konuşulan turnuvalardan birine katılım gerçekleştirilecek.

League of Legends Yükselme Ligi ile Beşiktaş

Beşiktaş Yeniden League of Legends Yükselme Ligi’nde

Bu alanda en çok konuşulan oyunlardan biri olan League of Legends için düzenlenen yeni turnuvayla beraber Beşiktaş, yeniden e-spor arenasına giriş yapıyor. Aslında daha önce şampiyonluk liginde olması beklenen Beşiktaş’ın verdiği aradan sonra arenaya geri dönmesiyle yeniden League of Legends Yükselme Ligi’nden başlayacağı da öğrenildi. Yeni kurulan takımın rakibi ise ilk olarak futboldan ezeli rakip olan Galatasaray olacak.

İlk mücadelede Galatasaray ve Beşiktaş arasında yapılacak. Maçın 21 Haziran tarihinde yapılması bekleniyor. Yeniden takımların Şampiyon ligine çıkmak için verecekleri mücadelelerde liderliği kimin alacağı ve Şampiyonlar Ligine hangi takımların kalacağı ise merakla bekleniyor. Şu an için League of Legends Yükselme Ligi içerisinde daha birçok ünlü takımında mücadelelerinin olacağını hatırlayalım. Tabi ki geri dönüş yaptığı için bu takımlar içerisinde en çok konuşulanı Beşiktaş olacak. Bakalım sonuçlarda kazanan taraf kim olacak?