Atari VCS Ne Zaman Cikacak 1

Atari VCS Retro Konsolu Gamestop Ve Walmart’tan Ön Sipariş Verilebiliyor

Uzun zamandır beklenen Atari VCS retro konsolu, GameStop ve Walmart doğrudan şirketten bugün başlayan siparişler için hazır. Indiegogo destekçileri, ilk Aralık ayında başlaması planlanıyor. Perakendeciler birimlerini 2020 yılının Mart ayına kadar piyasaya sürmeyecek,  bu zamanlamanın gerçekten de geçerli olduğunu varsayarak. Atari’nin Indiegogo kampanyası 3 milyon doları aştı.

VCS Retro Tasarımı

Atari VCS, retro tasarımlı ve içinde güçlü özelliklere sahip bir garip makinedir. Bir AMD işlemciye sahip ve şirkete göre HDR ve 60 fps kare hızı desteği ile 4K oyun yeteneğine sahip.

Atari VCS

Birkaç farklı konfigürasyonda sunulacak:

Atari VCS 800 “Hepsi”: 389 Dolar (joystick ve denetleyici dahil)

Atari VCS 800: 279,99 Dolar (8 GB RAM)

Atari VCS 400: 249,99 Dolar (4 GB RAM)

Atari Klasik Joystick: 49,99 Dolar

Atari Modern Denetleyici: 59,99 Dolar

İşleri daha da karmaşık hale getirmek için, her satıcı Atari VCS “All In” sürümünü farklı bir renkte sunacak. Doğrudan Atari’den satın alırsanız, Atari 2600 ile en yakından eşleşen siyah ceviz tasarımını seçebilirsiniz. Walmart “Kevlar altın” versiyonunu alıyor. GameStop ise sadece siyah “oniks” donanımı taşıyacaktır.

Atari, NES / SNES Classic ve PlayStation Classic gibi benzer nostalji ürünlerinden biraz daha pahalı olan konsolun, 100’den fazla klasik oyunun Atari Vault yazılım derlemesiyle birlikte gönderileceğini söyledi. Şirket, “Eşsiz Atari Sandbox Moduna geçmek, başka hiçbir ev oyun sistemiyle elde edemeyeceğiniz özgürlük ve çok yönlülük için açık ve genişletilebilir bir multimedya PC’sinin kilidini açıyor” diyor. Sanal Alan Modu, kullanıcıların harici bir sürücüdeki diğer işletim sistemlerine önyüklemesini sağlar.