Asus ZenFone AR Simdi Amazonda 599 dolara satisa sunuluyor

Asus ZenFone AR: Şimdi Amazon’da 599 dolara satışa sunuluyor

Dünyanın ilk Google Daydream VR ve Tango AR destekli telefonu olan Asus ZenFone AR, ABD’de Amazon’dan satışa çıktı. ZenFone AR Verizon üzerinde ön siparişe 648$  olarak çıktı. GSM ağında konum ve aylık ödeme planları kullanıcıları oldukça zorlayacak cinsten olsa bile bakmakta fayda var.

Amazon, 6GB RAM / 64GB depolama modeli ve 8GB RAM / 128 depolama türü de dahil olmak üzere ZenFone AR’nin iki sürümüne sahip. İlki 599 dolara (Verizon’un daha önce sattığı model), ikincisi ise 699 dolara satışa çıkmış durumda.

ZenFone AR ile ilgili ilk izlenimlerimiz bazı ellerdeki başlangıç ​​zamanlarını takiben oldukça olumlu ve nihai kararımızı yakında inceleyerek alacağımız halde, 599 $ fiyat istemek, Asus’un ZenFone’a ne kadar sıkıştığını göz önüne alırsak çok makul. AR’nin 9 mm kalınlığında gövdeyle gelmesi başka bir olay.

ZenFone AR’nin ön yüzü, 5.7 inç 2560 x 1440 Süper AMOLED ekrana ev sahipliği yapıyor, Qualcomm’un Snapdragon 821 işlemcisini destekliyor, arka tarafında 23MP kamera ve tam gün kullanıma hazır hale getirmek için 3,300 mAh pil var.  Ve düzenli Android 7.0 Nougat deneyiminin yanı sıra , Daydream ve Tango özelliklerini de kullanmaya başlayabilirsiniz.