Assassins Creed Origins 1

Assassin’s Creed Origins Tüm Bilgiler ve Çıkış Tarihi

Oyun dünyasında en uzun serilerden biri olan Assassin’s Creed serisi her sene yeni bir oyunla gündem oluyor. Özellikle son serilerinde çitayı epey bir yükselten ve genel anlamda başarılı aksiyon serilerinden biri olarak gösterilen yapımın şimdi ise yeni versiyonu Assassin’s Creed Origins yolda. Hatta yeni oyun hakkında ilk detaylarda ortaya çıktı. İşte o detaylar.

Assassin’s Creed yapımı sadece oyunlarla değil bunun yanında sinemaya da aktarılan bir yapım olarak öne çıkıyor. Yine en uzun soluklu oyun serilerinden biri olmayı başaran Assassin’s Creed yapımını bu kadar ünlü yapan ise yapımın hikayesi olmuştu. Orta çağda özel yeteneklere sahip olan gizli bir suikastçıları konu alan oyun serisi bu yönü ile büyük oranda da beğeni toplamıştı. Her senede farklı bir hikayeyi konu edinen yapımda elde edilen bu başarı oyunun devam serilerinin gelmesine de neden olmuştu.

Yapımın bu noktada son olarak Assassin’s Creed Origins oyununun geleceği açıklandı. Assassin’s Creed Origins oyununun nasıl özelliklere sahip olacağı ve oyunda nasıl detaylara yer verileceği ise yeni seriye ait olduğu iddia edilen bir görselle netlik kazanmaya başladı. Paylaşılan oyun içi görselliyle beraber oyunda tam anlamıyla nasıl bir yapı kullanılacağı konusunda da detayları elde etmiş oldu. Şimdi ise Assassin’s Creed Origins oyunu için yayınlanan detaylara bakalım.

Assassin’s Creed Origins Nasıl Bir Oyun Olacak?

Yayınlanan görüntülerde oyunda iki farklı görev olduğu dikkat çekiyor. Öncelikle oyuncudan bir timsahı öldürmesi isteniyor. Mini bir tekne ile suda olduğu görülen karakterin elinde yer alan kalkan ve kılıç gibi detaylarda oyunun eski dönemlerde geçeceğini göstermekte. Ayrıca timsah öldürme görevinden sonra Khenut isimli bir başka görevin bulunduğu görülüyor.

Assassin’s Creed Origins

Eski Mısır’da bir kraliçe olduğu bilinen Khenut’un görevde yer alması oyunun Eski Mısır döneminde geçeceğini gösteriyor. Açıkçası ilk görüntüde yer alan araç gereçlerde bunu net bir şekilde doğrulamakta. Özellikle kullanılan araç gereçlerin yanı sıra otantik yapıda olan teknenin de yine bu dönemi işaret ettiğini söylemek yanlış olmaz. Oldukça başarılı bir grafik sistemine sahip olduğu da görülen görsellerden sonra Assassin’s Creed Origins oyununa ilişkin çıkış tarihi bilgileri de verildi.

E3 Fuarında Tanıtılabilir

Tüm bu özellikleri ve daha birçok detayıyla beraber Assassin’s Creed Origins oyununun E3 fuarında tanıtılması bekleniyor. Oyunun tanıtımı için net bir tarih verilmiş değil. Özellikle önümüzdeki ay içerisinde başlayacak olan etkinlikte oyunun nasıl detaylara sahip olacağını da görmüş olacağız. Çıkış tarihi ve oyunun satış fiyatı hakkında da tanıtımdan sonra bilgi verilmesi bekleniyor. Bakalım yeni seri Assassin’s Creed Origins oyunu ne kadar başarılı olacak?