Assassin's Creed Origins

Assassin’s Creed Origins En İddialı Oyun Olacak

E3 2017 fuarı devam ederken sürekli yeni oyunlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bugün duyurulan oyunlar arasında en çok ilgi çekenlerinden biri ise Assassin’s Creed Origins oldu. Ubisoft’un en başarılı oyunlarından biri olması beklenen Assassin’s Creed Origins nasıl detaylara sahip olacak? İşte Assassin’s Creed Origins detayları.

E3 2017 kapsamında en çok konuşulan firmalardan birisi Ubisoft olacak. Özellikle Far Cry 5, The Crew 2 gibi devam serileriyle gündeme gelecek olması, firmanın şimdiden gündem olmasını sağlayacak detaylar olarak gösteriliyor. Tüm bu devam serileri içerisinde en çok konuşulan seri ise Assassin’s Creed Origins oyunu olacak. Assassin’s Creed yapımının en başarılı oyunu olacak iddiasıyla gelecek olan Assassin’s Creed Origins oyununun ilk duyurusu da yapıldı. Oyunun duyurusuyla beraber hem beklenen videosu yayınlanmış oldu hem de yapımın ilk detayları da ortaya çıkmış oldu.

Assassin’s Creed Origins Nasıl Bir Oyun Olacak?

Yeni serinin nasıl bir oyun olacağı konusunda ilk bilgilerde verilmiş durumda. Verilen bilgilere göre oyun Mısır’da geçecek. Bu kez devam hikayesi yerine dönüş hikayesi göreceğiz. Mısır’da Orta Çağ döneminde geçecek olan oyunun, yine benzer sistemlere de sahip olacağı da ortaya çıkmış oldu. Kalkan kılıç ve benzeri bir kullanım sunacak olan yeni oynanış dinamikleriyle beraber bir nevi ana Assassin’s Creed yapısına da geri dönüş yapacak.

Bambaşka grafikleriyle beraber gelecek olan yeni serinin 4K desteği de alacağı açıklandı. Yani daha önce görmediğimiz bir görüntü kalitesinde Assassin’s Creed Origins serisini göreceğiz. Bunun yanında yayınlanan ilk oynanış videosunda da grafiklerin ne kadar başarılı olduğunu da görmüş olduk. Ubisoft tarafından şu an fotoğraflarının paylaşımına devam edile oyunun yeni videoları ve ilk oynanış videosu ise aşağı da yer almakta.

https://youtu.be/YX0fd4q0baQ

https://youtu.be/cUuKIpCM2o0