Powerbeats Pro Fiyat 1

Apple’ın Yeni Bluetooth Kulaklığı Powerbeats Pro

Mayıs ayından itibaren, Apple’ın Beats markasının yeni Bluetooth kulaklıkları Powerbeats Pro piyasaya çıkacak. Size AirPod ile kıyaslamasını yapacağız.

Apple AirPod’lar yalnızca kablosuz kulaklıklardan daha fazlasıdır. Birçokları için kelimenin tam anlamıyla prestij nesnesidir. Ancak şimdi, yeni nesil AirPod’ların 229 avro ile bayrak direğinin sonuna ulaşıldığını düşünüyor.

Bir Apple markası olan Beats, artık Powerbeats Pro’yu piyasaya sundu ve 250 € olarak fiyatlandırıldı. Kulaklıklar beyaz, siyah, lacivert ve yeşil olmak üzere dört renkte mevcuttur ve Mayıs 2019’dan itibaren satışa sunulacak.

Powerbeats Pro

Powerbeats Pro’nun karar verilen bir avantajı bir bakışta görülebilir. Kulağa göre ayarlanabilir ve kaymaz lastiklerle ile birlikte gelirler. Bu nedenle, fiziksel aktiviteler ve hızlı hareketler sırasında da kulakta sabit durmaktadır. Ek olarak, hem dış gürültüyü azaltan hem de ter ve su girişini engelleyen bir contası mevcuttur. Bir sensör, kulak içindeyken kulak içi kulaklıkları algılar. Çıkardığınızda otomatik olarak çalmayı durdurur ve yerleştirdiğinizde tekrar müzik çalar.

AirPod’lardan Daha Uzun Pil Ömrü

Entegre mikrofon sayesinde vuruşlar ahizesiz bir sistem olarak da kullanılabilir ve bir iPhone veya iPad’e bağlanır bağlanmaz Siri işlevini destekler. Ek olarak, B logosu gelen aramaları reddetmek için bir düğme görevi görür. Powerbeats Pro’nun Apple H1 yongası var. Hızlı bir Bluetooth bağlantısına ve “Hey Siri” özelliğine izin verir. Üreticiye göre, pil ömrü dokuz saat çalışmaktadır.