colorware apple airpods 01 1

Apple AirPods için 58 farklı renk seçeneği geliyor

Coloware, Apple’ın kablosuz kulaklıkları olan AirPodslara renk katıyor. Kullanıcıların tam olarak 58 farklı renk seçeneği sunacak olan hizmetin fiyatı ne kadar?

Apple AirPods kablosuz kulaklıklarında renk seçeneklerine bakarsak eğer, sadece beyaz renk seçeneği görülüyordu. Colorware ise bu sıkıntıyı ortadan kaldırarak 58 farklı renk seçeneği sunuyor. İşte, Colorware’nin AirPodslar için 58 adet renk seçeneği ve diğer detaylar.

Colorware’dan 58 farklı renk geliyor!

En popüler ürünleri renklendiren ve kullanıcıları bu şekilde bir çok alternatif sunan Colorware, şimdi de Apple’ın kulaklıklarını boyamış durumda. AirPods için parlak ve mat renk seçeneğinin yanı sıra, metalik ve düz olarak tam 58 farklı renk sunuyor. Ünlü şirket bunun yanı sıra kılıf olarak görülen şarj ünitesini ayrı, sağ ve sol kulaklıklarıda farklı renklendirme sunabiliyor.

Coloware, kullanıcıların istediği şekilde AirPods’ları boyayabiliyor. Şunuda belirtelim Colorware AirPods’ları vinil bir kaplama yapmadan direk boyuyor.

colorware apple airpods 02

Bilindiği gibi AirPods’lar 159 dolar fiyat etiketiyle satılmakta. Coloware tarafınca satılan AirPodslar ise 289 dolar oluyor. Bunun yanı sıra kılıfıda renklendirmek istediğinizde 30 dolar daha ödüyorsunuz.

Sonuç olarak bir renklendirme işlemi için hemde küçük bir parçaya fazladan 150 dolar ödemek ne kadar mantıklı, bilemiyoruz.

Öte yandan böyle bir hizmeti oldukça merakla bekleyen kullanıcıları varmış gibi gözüküyor, çünkü Colorware sayfasında şu an tüm ürünler tükenmiş durumda! Stokların yenilenip yenilenmeyeceği konusunda bir bilgi de şu an için yok.