Bagimlilik Yapan Oyunlar Android 1

Android Telefonlar İçin Bağımlılık Yapan Oyunlar

Oyun severler için, Android akıllı telefonunuzda tekrar tekrar oynamayı seveceğiniz bağımlılık oyunları için buradayız. Tüm zamanların en bağımlılık yapan oyunlar hakkında bilgi edinmek için listeye kapsamlı bir göz atabilirsiniz.

Bağımlılık Yapan Oyunlar

Clash Royale

Royales’in başrol oynadığı gerçek zamanlı çok oyunculu bir oyundur. Clash of Clans birlikleri, bildiğiniz ve sevdiğiniz savunmaların yanı sıra Royales: Princes, Knights, Baby Dragons ve daha pek çok şeyi içeren onlarca kart toplayın ve yükseltin. Düşman kralı ve prensesleri kulelerinizden vurup rakiplerinizi yenip Kupa, Kron ve Arena’da şan kazanın. Kartları paylaşmak ve kendi savaş topluluğunuzu oluşturmak için bir Clan oluşturun.

Rayman Maceraları

PlayStation oyunu nihayet Android cep telefonlarında mevcut, Rayman Adventures otomatik koşucu bir oyundur. Bu oyun macera dolu ve oyun oynamaktan sıkılmayacaksınız. Aksiyon ve keşif arasındaki tam karışım, bu oyunu oynamak harika bir görsel zevktir.

Candy Crush Saga

Yıllardır en bağımlılık yapan bir oyun ve birçoğunuz bu oyunu Android cihazınızda oynuyor olmalı. Bu oyunda, bir kullanıcı, içinde farklı renk kombinasyonları bulunan şekerleri iptal etme görevini yerine getirmek zorundadır.

8 Ball Pool

Bu yılın bir başka en bağımlılık yapıcı oyunu ve aynı zamanda en sevilen oyunlardan biri. Arkadaşlarınızla bağlantı kurabileceğiniz ve bu oyunu çevrimiçi oynayabileceğiniz bilardo oyunudur. Bu oyun hakkında en iyi şey, bu maç boyunca arkadaşlarını birbirine bağlayan Facebook bağlantısı. Bu oyunda, aynı zamanda tek maçlar veya hatta turnuva oynayabilirsiniz.