Uzay Oyunlari 1

Android için En İyi 4 Uzay Oyunları 2019

Google Play Store’da Uzay Oyunları’nı ararsak, aralarından seçim yapabileceğiniz tonlarca uygulama bulacaksınız. Android için Uzay oyunları genellikle oynamak için eğlencelidir. Android 2019 için en iyi Uzay oyunlarından bazılarını listeleyeceğiz.

Uzay Oyunları

Galaxy on Fire 2

Galaxy on Fire 2, tüm Android kullanıcılarının oynamaktan keyif alacağı en iyi açık dünya SCI-FI aksiyon oyunlarından biridir. Galaxy on Fire 2’nin oynanışı oldukça basittir; oyuncu galaksisini kötü uzaylı istilacıların elinden korumalı. Ancak, oyun ilerledikçe zorlu ve bağımlılık yapar. Bu yüzden Galaxy on Fire 2, tüm Android kullanıcılarının oynamaktan keyif alacağı en iyi uzay oyunlarından biridir.

Space Shooter

Uzay atış oyunlarının hayranları kesinlikle Space Shooter’ı sevecekler. Oyun harika görsellere sahip ve ayrıca oldukça bağımlılık yapıyor. Bu oyunda, oyuncunun bir uzay gemisini kontrol etmesi ve bir grup yabancı saldırgana karşı savunması gerekiyor. Siz ilerledikçe, yabancı sayıları da artar. Sadece bu değil, her oyun seviyesinin sonunda bir sonraki seviyeye geçmek için kazanmanız gereken destansı bir patron dövüşü var.

Hades’ Star

Hades Yıldızı, kesinlikle oynamayı seveceğiniz en iyi uzay strateji oyunlarından biridir. Bu, diğer oyuncuların galaksinin el değmemiş bölgelerini keşfetmeye katıldığı çevrimiçi bir strateji oyunudur. Sadece bu değil, Hades’in Star’ında da oyuncunun kendi başlangıç sistemini keşfetmesi gereken açık dünya teması bulunuyor. Oyun sırasında başka oyuncularla da savaşabilir, başkalarıyla arkadaş olabilirsiniz.

Space Racing 3D

Oyunun adından da anlaşılacağı gibi, Uzay Yarışı 3D herkesin oynamak istediği en iyi ve eşsiz yıldız-uzay yarış oyunlarından biridir. Bu 40’tan fazla yıldızlararası yarış pisti, 6 farklı uçak, 3 yarış modu olan basit bir uzay yarış oyunudur. Uzay Yarışı 3D’nin görselleri de şaşırtıcı ve şu anda oynayabileceğiniz Android 2019 için en iyi uzay oyunlarından biri.