Hunt Showdown 1

Hunt Showdown’a Türkçe Dil Desteği Geliyor

Kurucuları Türk olan Crytek’in geliştirdiği ve oyun severler ile paylaşılan Hunt Showdown için gelişmeler devam ediyor. Son gelen bilgileri göre Hunt Showdown’a Türkçe dil desteğinin geleceği yönünde.

Şu an Steam üzerinden İngilizce, Rusça ve Çince olarak üç dil desteği ile erken erişime açılan oyun henüz tam sürümü paylaşılmadı. Crytek, bu durumu oyun üzerinde geliştirmeler ile değerlendiriyor. Bu aşamada oyuna yeni diller ekleyecek olan firma, son bilgilere göre Hunt Showdown’a Türkçe dil desteğini dahil etmeye hazırlanıyor.

Kurucularının Türk olması ve oyunda Türkçe dil desteğinin olmaması, tepkilere den olunca eleştirilen firma, öyle görülüyor ki eleştirileri dikkate aldığı görülüyor. Oyuna Türkçe dil desteği önümüzdeki günlerde sunacak.

Ayrıca oyuna eklenecek olan diğer diller ise Almanca, Portekizce, İtalyanca, Lehçe, Fransızca ve İspanyolca olacağını da ayrıca belirtelim.

Güncelleme ile Neleri Değiştiriyor?

Oyuna gelecek olan 230 MB boyutunda güncelleme ile dil desteğinin eklenecek, bazı hataların giderilecek ve performans iyileştirmeleri sağlanacak.