death stranding

Death Stranding Special Edition PS4 Oyunu

2020 PS4 oyunları kategorisinde yer alan ve  PlayStation 4 platformunda oynayabileceğiniz Death Stranding Special Edition oyununun yayımcısı 505 Games  şirketidir. 2020 yılında üretilen bu oyunun Türkçe dil desteği bulunmaktadır ve oyun online oynanışa kapalıdır. Tek oyunculu moda olan bu oyunun fiyatı bazı platformlarda 479 lira bazı platformlarda da 500 liradan satılmaya başlandı. Special Edition sürümü ile gelen bu oyunun ana teması aksiyon ve macera dır Bu oyun oynamak için kullanılabilecek en düşük alan hard disk için 50 gigabyte olmalıdır

death stranding2

 

Death Stranding Special Edition PS4 Oyunu Konusu

 

Gelecek uzak bir zamanda dünyada yaşanmış bir felaketin adı olan Death Stranding oyununun senaryosu hakkında az çok bilgi sahibi olduğunuzu varsayıyoruz.  Zararlı bir kimyasal madde dünyada üst üste ağır patlamalara yol açıyor ve madde namına ne varsa yok ediyor.  Yani dünya yok olmaya doğru gidiyor. Ama insanların ruhları yine dünyada kalıyor.  Dünyadaki bu büyük patlamaların sonucu olarak insanlık eski çağlara dönmüşçesine birbirinden izole halde yaşamaya başlıyor.  Oyunu yazanların hayal gücü çok büyük. Bu oyunda patlamalar yüzünden ölen insanların ruhları dünyada kalıyor ve boyut değiştiremiyor. Dünya için her ölen kişinin vücudu tehdit oluşturacağı için her ölünün yakılması gerekiyor.  Yoksa ölü ceset, senaryoya göre KV haline dönüşüyor ve kime temas ederse onu patlatıp krater haline getiriyor.  Aşina olacağını gibi, KV ile etkileşmemek için insanlar evlere kapanıyorlar.

death stranding 1

 

Dünyanın sonunun getirdiği korku ve dehşet, insanları çaresiz bırakıyor. Bu oyunun dünyasında gök kuşağı bile ters çevrilmiş gibi çıkıyor ve yağmurlar bereket yerine bela getiriyorlar. Yağan yağmur zaman hızlandırıcı bir rol oynuyor ve yağmur damlalarının değdiği her insan çok hızlı bir şekilde yaşlanıyor. Death Stranding Special Edition PS4 Oyunu orjinal senaryosu, gizemli ve çorak arazileri ve son derece gelişmiş araçları ile görsel bir şölen. Anti-maddenin insanlığa getirdiği yıkım ve dünyanın sonunun yaklaşmasının getirdiği korku dolu atmosferde heyecanlı maceralar sizi bekleyecek. Bu maceraya atılmaya hazırsanız, Death Stranding oyununda sizi yorucu heyecan verici bir deneyim bekliyor.