2020 Senesinin En İyi Android Oyunları

2020 Senesinin En İyi Android Oyunları

Google ve Apple’ın seçmiş olduğu 2019 en iyi mobil oyunlarının ardından, 2020 senesinin en iyi Android oyunları ile sizlerin karşınızdayız. Android cihazlar, İphone ve İpad de oynayabileceğiniz yüksek kalitede grafiklere sahip olan PC oyunlarını aratmayacak bir seviyede mobil oyunlar bu listemizde yer almaktadır.

2020 de grafikleri ile etkileyici pek çok mobil oyun oyuncular ile buluşacaktır. PC ve konsol platformunda da başarı elde eden büyük oyun üreticileri de aynı başarıyı mobil platformlar üzerinde de sürdürmek istemektedir. Örneğin, yalnızca sadece 1 günde 1 milyon barajını aşan, 1 haftada 25 milyon oyuncuya da ulaşan Battle Royale oyunu Apex Legends mobile direkt portlanır ise Fortnite ve PUBG Mobile oyunlarını da kısa bir sürede geride bırakacaktır.

Şimdi sizler için hazırladığımız listeyi paylaşalım.

1-Apex Legends

Respawn Entertainment ile geliştirilen ve Electronic Arts tarafından da yayınlanmakta olan bu ücretsiz Battle Royale oyunu olan Apex Legends mobil sürümlerinin 2020 de ilk kez Android platformuna çıkış yapmıştır. Doğrudan portlanmış olarak geldiği takdirde ise Fortnite ve PUBG Mobile gibi dünya üzerinde en fazla oynanan Battle Royale oyunlarını da tahtından edecektir.

2-Dauntless

Phoenix Labs tarafından geliştirilen ve Epic Games tarafından da yayınlanan ücretsiz ARPG oyun olan Dauntless, konsol ve PC platformlarının da sevilen oyunları arasında yer almaktadır. 2020 de ise nihayet Android cihazlarda da oynanabilir olmuştur. Bu oyunun çapraz platform desteği sunması da beklenmektedir.

2020 Senesinin En İyi Android Oyunları

3-H1Z1

Apex Legends oyunu gibi 2020 senesinin beklenen mobil oyunları arasında yer almaktaydı. Daybreak Game Company ile geliştirilen ve yayınlanmış olan ücretsiz Battle Royale oyunu H1Z1’in mobil sürümü de heyecanla beklenmekteydi. Bu heyecanlı bekleyişin sonrasında ise yayınlanmıştır.

2020 senesinin en iyi 3 Android oyunu da bu şekilde karşımıza çıkmıştır. İnsanlar Android cihazlarında bu oyunları sıklıkla tercih etmektedir. Eğer ki sizlerde bir Android cihaz kullanıyorsanız bu oyunlardan bir tanesini tercih ederek, oyun keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. En iyi Android olarak da anılan bu oyunlar üstelik ücretsiz bir şekilde karşınıza çıkacaktır.