Assassins Creed Origins 1

2017’nin en beğenilen oyunları

2017 senesi oyun sektöründe oldukça durgun bir yıl olarak akıllarda kalacak. Elbette merak edilen konu 2017’nin en iyi oyunları oluyor. İşte bu yılın en güzel ve beğenilen bazı oyunları…

2017 yılı geçtiğimiz yıl gibi biraz oyun konusunda geri kaldı. Yapımcıların neredeyse yüzde doksanı 2018 senesine atlatarak bu yılı pek fazla dolu geçirmememize neden oldu. Ancak bu yıl beğenilen bazı oyunlar vardı. İşte o oyunlar ve detaylar;

Assassins Creed Origins

Assassin’s Creed: Origins

Assassin’s Creed: Origins, Ubisoft’un tam anlamıyla kararlarının değiştiğini gösteren bir oyun oldu. Yapılan tüm anketler sonucu arzu ve istekler doğrultusunda, Antik Mısır havasını sunan oyun bunu tam anlamıyla başararak 2017’nin en iyi oyunu seçildi.

The Legend of Zelda Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild oyunu özellikle YouTuber’lar tarafından oynanmış ve yoğun ilgi görmüştü. Tanıtım veya inceleme videosuyla bile oyun severleri kendine bağlayan oyun hem savaş hemde karakterleriyle doğal ortamın özdeşliğini sunuyor.

Resident Evil VII

Resident Evil VII

Resident Evil VII, bu oyunu bilmeyen çok az kişi vardır diye düşünüyorum. Özellikle VR ile tam anlamıyla farklı bir deneyim sunan seri aksiyonun zirvesini yaşatmayı beceriyor. 2017’nin en başarılı oyunlarından biri olan Resident Evill VII, oyunculardan tam puan almayı başardı.