2017 Steam Yaz Indirimleri 1

2017 Steam Yaz İndirimleri için Yeni İddia

Bir süredir dünyasın en çok kullanılan oyun uygulamalarından biri olan Steam hakkında yeni iddialar gündeme geliyor. Gündeme gelen yeni iddialara göre Steam servisinin her yıl düzenlediği yaz indirimlerinin tarihinin belli olduğu belirtiliyor. Birkaç gündür konuşulan iddiaların ardından 2017 Steam yaz indirimleri içinse son olarak kaynak açıklaması geldi.

Steam kullanan oyuncuların bileceği gibi orijinal oyun satın alma işleminde Steam’in bir çık ayrıcalığı bulunuyor. Yılbaşlarında, bazı önemli günlerde, hafta sonlarında ve yaz başında, kısacası belli dönemlerde Steam tüm oyunları ya da belli bir oyun grubu için indirimler yayınlamakta. Steam tarafından yapılan indirimlerle beraber, her indirim döneminde milyonlarca oyunun satıldığını da biliyoruz.

Oyunların neredeyse yarı fiyatına hatta bazı serilerin %90 indirimle satılmasının bu durum üzerinde etkisi oldukça fazla. İşte tam da bu şekilde uygulamanın sunduğu indirimlerin en kapsamlılarından birisi de Steam yaz indirimleri. Her sene yaz aylarının başında yapılan indirimlerle beraber kullanıcıların oyunları çok daha uygun fiyatlara satın alabildiklerini biliyoruz. Her sene olduğu gibi bu sene de 2017 Steam yaz indirimleri uygulanacak. Şimdi ise oyun dünyasında gündem olan konu 2017 Steam yaz indirimleri kısmında tarihin ne zaman olacağı?

2017 Steam Yaz İndirimleri

2017 Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman Başlıyor?

2017 Steam yaz indirimleri bu sene de yine Haziran ayında başlayacak. Uzun süredir konuşulan indirimlerin başlangıç tarihi olarak ise 22 Haziran olarak gösterilmişti. 22 Haziran tarihinde başlayacağı ve 5 Temmuz tarihinde de sonlanacağı belirtilen indirimlerin bu tarihinin nasıl ortaya çıktığı konusunda da açıklama geldi. Konu hakkında kaynaklardan gelen açıklamaya göre 2017 Steam yaz indirimleri tarihinin Steam’in geliştiricilere gönderdiği maillerden öğrenildiği belirtildi.

Geliştiricilere gönderilen maillerle beraber 2017 Steam yaz indirimleri tarihinin başlayacağı ve son bulacağı günlerin verildiği belirtiliyor. Geliştiricilere gönderilen maillerde ise geliştiricilerin indirimler için rakam önerilerinde bulunmasını belirtildiği iddiaları da var. Bakalım bu sene 2017 Steam yaz indirimleri kapsamında nasıl indirimler göreceğiz? Hangi oyunlarda indirim geçerli olacak?