Samsung S10 Plus

12 GB RAM’li Galaxy S10 Plus’ın AnTuTu Skoru Ortaya Çıktı

Samsung’un 2019’da adından sıkca söz ettireceği akıllı telefonlardan biri olacak olan 12 GB RAM ve 1 TB depolama alanına sahip. Samsung Galaxy S10 Plus, AnTuTu skoru ortaya çıktı.


Önümüzde ki hafta gerçekleşecek olan Galaxy S10 ve Galaxy S10e ile birlikte tanıtılacak olan Galaxy S10+, markanın yeni akıllı telefonu olacak. Sızıntılardan elde edilen bilgilere  göre ise Samsung, seramik gövdeye sahip 12 GB RAM ve 1 TB dahili depolama alanına sahip özel bir Galaxy S10+’ı da piyasaya sürebilir.

S10 Plus Antutu

Samsung’un bu ‘özel’ Galaxy S10+ akıllı telefonun AnTuTu skoru ise ortaya çıktı. verilere  göre cihaz, Android Pie işletim sistemine sahip olacak. Exynos 9820 işlemcisi olan Galaxy S10 Plus’ın sonuçları Full HD+ varsayılan ekran çözünürlüğü gözüküyor olsa da QHD+ ekran ile geleceğini tahmin etmek zor değil.

Galaxy S10 Plus AnTuTu skoru 326 bin puan olarak gözüküyor. Bu puan ile cihazın Kirin 980’li Huawei modelleri ile benzer olduğunu, Snapdragon 855’li modellerden ise  biraz  daha düşük performans sergileyeceği söylenebilir.

Cihazla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde Evan Blass şu tweet’i paylaşmıştı.