ZTE

ZTE’den yeni bir oyuncu telefonu gelebilir

ZTE’nin yeni akıllı telefonunun oyunculara hitap edeceği yönünde söylentiler mevcut. Telefonun tasarımına ilişkin paylaşılan ilk görsellere haberimizden ulaşabilirsiniz.

ZTE, mobil oyunların yaygınlaşmasıyla birlikte son dönemlerde ortaya çıkan oyuncu telefonlarına bir yenisine eklemek üzere çalışmalar yapıyor. Çeşitli kaynaklarda paylaşılan söylentilerle gündeme gelen oyuncu telefonu, söylentilere göre ZTE Nubia adı altında satışa sunulacak ve oyuncu donanımlarına benzer bir şekilde sıra dışı tasarıma sahip olacak.

ZTE

Oyuncu telefonlarına hazırlık yapılıyor

Bu görsellerin yanı sıra ZTE’nin gelecekteki telefon planlarıyla ilgili bazı bilgiler de ortaya çıktı. Şirket, yeni akıllı telefonlarında stock Android kullanmayı planlıyor. Stock Android, Google’ın yayımladığı güncellemeleri son derece hızlı alabilmesinden ötürü birçok akıllı telefon üreticisi tarafından tercih ediliyor. Bir oyuncu telefonunun, performansı büyük oranda etkileyebilen güncellemeler için aylarca beklemesi gerçekten de yersiz olurdu. Şirketin bu nedenle stock Android’i tercih etmeye yöneldiği, yani oyuncu telefonlarına zemin hazırladığı düşünülüyor.