Honor 30 Youth Edition telefon 1

Yeni Honor 30 Youth Edition Telefon İncelemesi

Huawei’nin bir alt markası olarak bilinen ve aynı Huawei gibi birbirinden kaliteli akıllı cihazlar üreten Honor, geçtiğimiz dönemde Honor 30 ve Honor 30 Pro modellerini piyasaya çıkarmıştı. Standart modelini 425 dolara satışa sunan ve Pro sürüm olan Honor 30 cep telefonu modeli için de 565 dolar fiyat biçen Honor, orta ve alt segment kullanıcılarını da düşünerek yeni Honor 30 Youth Edition modelini çıkaracağını da basına açıklamıştı. Bu bağlamda uygun fiyatına rağmen yüksek özellikleri ile akıllı cihaz kullanıcılarını kendine aşık etmesi beklenen Honor 30 Youth Edition’u merak eden ve yeni Honor 30 Youth Edition telefon incelemesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyenlere daha çıkmadan çok ses getirmeyi başaran bu popüler modelle ilgili bazı ayrıntılardan söz edilebilir.

Honor 30 Youth Edition telefon

 

Yeni Honor 30 Youth Edition Telefon Özellikleri

 

Çin’deki teknoloji haber kaynaklarından alınan bilgilere göre Honor 30 Youth Edition modeli üçlü kamera kurulumu sistemine sahip olacak. Akıllı cihazın ana kamerası 48 MP çözünürlüğünde iken telefonun yan kısmında yer alacak olan parmak izi sensörü ise cep telefonu kullanıcılarına büyük kolaylıklar sağlayacak. Yeni Honor 30 Youth Edition cep telefonu ile ilgili alınan bilgilere göre Android işletim sistemi ile çalışacak olan akıllı cihaz artık pek çok cep telefonunda standart hale gelen 90 Hz yenileme hızı bulunan bir ekrana sahip olacak. OLED ekranla piyasaya çıkmayı bekleyen cep telefonunda parmak izi sensörünün neden telefonun ekranına doğrudan entegre edilmediği ise halen merak konusu olmaya devam ediyor.

 

Yeni Honor 30 Youth Edition telefon incelemesi ile ilgili son olarak akıllı cihazın donanımsal ve sistemsel özelliklerinden de söz edilebilir. Buna göre Honor 30 Youth Edition’un Kirin 820 yonga seti ve ona destek olarak da 6 GB RAM ile piyasaya çıkması planlanıyor. Hızlı şarj desteği bulunan 4.000 mAh pil gücü ve sorunsuz 5G desteğinin rüzgarını da arkasına alacak olan cep telefonunun fiyat aralığının ise diğer iki Honor 30 modelinden ziyade 320 ila 350 dolar bandı aralığında kalması bekleniyor.