Galaxy S10 1

Yeni Güncelleme, Galaxy S10 Serisi Kameraları Geliştiriyor

Yazılım güncellemeleri, bir telefonun kamerasının performansını daha iyi hale getirmek için çok şey yapabilir. Ayrıca, orijinal olarak telefonla birlikte gönderilmeyen yeni özellikleri de getirebilir. Samsung Galaxy S10 serisi, kamera performansını büyük ölçüde artıran yeni bir güncelleme alıcısı yarattı.

Galaxy S10 Yeni Güncelleme Yenilikleri

İsviçre’de halihazırda yayına giren yeni güncelleme telefonların Gece Modunu düzeltti. Gürültü azaltılmış ve deklanşörün açık kalma süresi arttırılmıştır. En büyük yükseltme, ultra geniş açılı kamerayı kullanarak gece modunda fotoğraf çekebilme özelliğidir. Bu modda, normal gece modundan daha parlak görüntüler elde edersiniz, ancak daha fazla gürültü vardır. SamMobile’da görüntüleyebileceğiniz kamera örnekleri vardır.

Galaxy S10

Bir diğer yeni özellik de, S10 ve S10 + üzerindeki ultra geniş lens veya telefoto lens ile Live Focus fotoğraf çekebilme özelliği. Bu özellik aslında yalnızca Galaxy S10 5G modelinde mevcuttu. Telefoto lensi kullanma seçeneği ile artık konuya yaklaşmadan bokeh fotoğraflar çekebilirsiniz.

Güncelleme sadece kamera özelliklerini değil aynı zamanda Mayıs’ın güvenlik düzeltme ekini de getiriyor. Piksellerin ve Essential PH-1’in biraz gerisinde ancak en son güncellemesi güvenlik düzeltme ekini getiren OnePlus 7 Pro’daki güvenlik düzeltme ekinden daha yeni. Güncelleme aşamalı olarak yayınlanmaktadır ve en fazla gün veya hafta içinde diğer bölgelere ulaşmalıdır.