Huawei P30 Fiyat 1

Yeni En İyi Akıllı Telefon Huawei P30

Huawei yeni amiral gemisi akıllı telefonları P30 ve P30 Pro’yu ve yeni nesil akıllı saatleri tanıttı. Önceki modeller P20 ile karşılaştırıldığında, ekran (6.1 veya 6.47 inç) tekrar büyüdü. Ekran her iki model için de OLED kullanıldı. İçeride bir Kirin 980 işlemci çalışıyor. Cihazlar terazilere 165 veya 192 gram getiriyor.

Huawei P30 Özellikleri

En büyük güç P20 gibi kamera. İşte Huawei akıllı telefon fotoğrafçılığında yeni standartlar koymaya karar verdi. Bu, cihazın arkasındaki dört sensörle sağlanmalıdır. Ana kamera, 40 megapiksel geniş açılı lens, optik görüntü sabitleme ile donatılmıştır. Objektif ayrıca 5x optik zoom, 10x hibrit zoom ve 50x dijital zoom sunar. Bir periskop düzenlemesiyle ışık dik açılarda kırılır. Bu, odak uzunluğunu maksimize eder ve aynı zamanda kamera yüksekliğini azaltır.

Huawei P30

Huawei ayrıca, derinlik bilgisi almak için kullanılan “Uçuş Süresi” sensörüyle fotoğraf kalitesini artırmayı da vaat ediyor. Ancak, yalnızca Pro modelin kullanıcıları bu özellikten yararlanır. Genel olarak, kameranın standart versiyonunun alıcıları bazı dezavantajları kabul etmelidir.

Batarya ile Huawei bir kez daha gelişti: P30, 3650 mAh ile, P30 Pro ile 4200 mAh ile birlikte geliyor. Mate 20 Pro gibi, parmak izi sensörü arkaya değil, ekranın altına monte edilmiştir.

Yeni Huawei Saati

Smartwatch sektöründe de haberler var. Yeni Huawei Watch GT Active’de Çinli şirket iki haftaya kadar pil ömrü vaat ediyor. Çok sayıda izleme fonksiyonu ve sürekli bir kalp atış hızı ölçümü ile saat fitness aktiviteleri için özellikle uygundur. Ek olarak, cihaz uyku kalitesini izler ve iyileştirilmesi için ipuçları verir.