Redmi Note 5 1

Xiaomi’nin Yeni Cihazı Redmi Note 5 Ortaya Çıktı!

Xiaomi’nin Redmi Note 5 modelinin çıkabileceği hakkında bir süredir çeşitli söylentiler paylaşılıyordu. Bugün ortaya çıkan görüntülerde Redmi Note 5 resmen tespit edildi ve görüntülerden Redmi Note 5 begeni kazandı.

Görüntülerde yer alan çift arka kamera ve nerede ise çerçevesiz ekran kasa tasarımı ile dikkat çeken Redmi Note 5‘in yakında resmi olarak sunulması da bekleniyor.

Xiaomi Redmi Note 5’in Beklenen Özellikleri

Görüntülerden anlaşıldığı üzere metal kasa tasarımı kullanılan Redmi Note 5 ilk kez 18:9 ekran oranını kullanacak olan, orta segment cihazı olacak. 5.5 inçlik boyutta Full HD çözünürlük ile gelmesi beklenen cihazda neredeyse çerçevesiz diyebileceğimiz bir ekran kasa oranı tasarlanmış gözüküyor.

İşlemcisi konusunda bilgi bulunmayan cihazın arka yönünde 16 MP ve 5 MP olmak üzere çift yer alan cihazda aynı zamanda arka taraftaki parmak izi sensörü bulunuyor.

işlemci olarak telefonun Snapdragon 660 veya Helio P25 işlemcisinin tercih edilebileceği söylenen cihazda 4,000 mAh kapasitesli bir batarya kullanılarak standart üstü diyebileceğimiz bir kullanım süresi sunması planlanıyor.

Üç farklı varyant ile sunulacak olan Redmi Note 5 için tahmin edilen fiyatlar ise şu şekilde

3 GB RAM / 16 GB depolama: 150 Dolar olması bekleniyor.

3 GB RAM / 32 GB depolama: 195 dolar olması bekleniyor.

4 GB RAM / 64 GB depolama: 256 dolar olması bekleniyor.