Xiaomi Yılın En Çok Satan Markası Oldu

Xiaomi Yılın En Çok Satan Markası Oldu

2020 yılında yaşanan pandemi nedeniyle satışlar biraz aksadı. Bu yıl pandemi nedeniyle zor bir dönem oldu. Bu dönemde pandemi sebebiyle telefon üretimlerinde de sorunlar yaşanması ve hatta bazı telefonların gecikmesi gibi durumlar oluştu. Buna rağmen bazı markalar telefon satışlarını arttırmayı başardı. En çok satan telefon markası Xiaomi olarak bilinmektedir. En çok satış imkânı yakalayan markalardan biri oldu. Yeni çıkan satış listesinde Xiaomi telefonların rolü büyük. Markanın kendi içerisinde bir değerlendirme yaparsak eğer bu telefonların 2020 yılı içerisinde en çok satan model Redmi Note 8 olarak bilinmektedir.

En Çok Satılan Cep Telefonu Modeli: Redmi Note 8
2020 yılı için yapılan incelemelere göre bu yılın en çok satan telefon modeli Redmi Note 8 olmuştur. 11 milyon adet satış ile ülkemizde en çok popülerlik yakalamış olan bu model birçok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Son derece beğenilen ve aynı zamanda özellikleri, kamerasının yanında son derece uygun fiyatlı olduğu bilinmektedir. Tercih edilen akıllı telefonun birçok özelliği beraberinde getirerek uzun yıllarca kullanım sağlayabilmeniz mümkün. Redmi son zamanların en çok konuşulan telefonlarından biri haline gelmiştir. Hiçbir müşteriyi mağdur etmeden, teknolojide en iyisini yapma yolunda ilerlemektedir.

Xiaomi Yılın En Çok Satan Markası Oldu

Redmi Note 8 Özellikleri Nelerdir?
Redmi Note 8 özellikleri için çok fazla tercih edilen bir model olmuştur. Depolama alanları 64 GB ve 128 GB olarak tasarlanmıştır. Ayrıca microSD kart yuvası 256 GB’ye kadar kartların destekleneceği bildirilmiştir. 6.3 inç, 1080×2340 piksel çözünürlük sağlayan IPS LCD ekrana sahiptir. Arka kamerası 48 magapiksel ve bunun yanında telefoto ultra geniş açılı kameralar ve derinlik sensörü bulunmaktadır. Ön Kamerası 13 megapiksel ve 1080p Full HD kayıt selfie kamerasının bulunduğu bilinmektedir. Ayrıca telefonun arkasında bulunan parmak izi okuyucusunun yanı sıra 4000 mAh gibi yüksek kapasiteli bir pili bulunmaktadır. Bu özellikler neticesinde çok fazla tercih sebebi olmuştur. Ayrıca özellikleri bir kenara, son derece uygun fiyatlı olmasıyla da birçok modelin önüne geçmeyi ve çok fazla tercih edilmeyi başarmıştır diyebiliriz.