Redmi Pro 2 Ozellik 1

Xiaomi Redmi Pro 2 Özellikleri Sızdırıldı

Redmi Xiaomi akıllı telefonundan görünüşe göre yeni bir Redmi Pro 2 olacağı bildiriliyor. Sızıntıya göre, bir sonraki Redmi telefonu hızlı bir Qualcomm Snapdragon 855, 6.39 inç ekran ve açılır bir ön kamera olacak.

Xiaomi yakında başka bir telefon modelini tanıtacak. Yeni akıllı telefonun daha sonra Redmi K20 Pro veya mevcut bir sızıntının öne sürdüğü gibi Redmi Pro 2 olarak adlandırılacağı hala spekülasyondur. Şu anda Weibo bir görüntü ile Redmi Pro 2 için bazı özellikleri gösterdi.

Redmi Pro 2

Redmi Pro 2 Özellikleri

Bu sahte değilse, Realme Pro 2 çok hızlı bir SoC olarak Qualcomm Snapdragon 855 ile birlikte geliyor. Ek olarak, Redmi Pro 2 için sözde otantik teknik özellik sayfası, kamera çentiği gerektirmeyen 6.39 inçlik tam yüzeyli bir ekran gösterir; çünkü selfie kamerası yalnızca gerektiğinde açılır kamera olarak açılır.

Redmi Pro 2 Birçok Renk Çeşitliliği Getirebilir

Spe’deki Redmi Pro 2’nin diğer özellikleri arasında 48 MP’lik bir sensörün yanında süper geniş bir açı sunması gereken üçlü kamera ve görünüşte 27’ye kadar hızlı şarj edilebilen 3.600 mAh kapasiteli bir pil bulunuyor. Hatta bazı hayranları ile hala popüler olan IR portu orada olmaya devam etmeli. Redmi Pro 2 mavi, kırmızı ve siyah renklerde mevcut olacağı tahmin ediliyor.