Xiaomi-Redmi-Earbuds-S

Xiaomi, Redmi Earbuds S İle Gürültüden Kurtulacaksınız!

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, yeni kablosuz kulaklığı Redmi Earbuds S’i tanıttı. Sunulan yeni kablosuz kulaklık, düşük gecikmeli olarak üretildi. böylelikle oyuncularda tercih edebilecek.

Xiaomi, genel olarak tüketicilere uygun fiyatlı ürünler sunuyor. Bunlardan biri de Xiaomi alt markası olan Redmi, bugün yeni kablosuz kulak içi kulaklığı olan Redmi Earbuds S’i tanıttı.

Earbuds S, hem tasarımı hemde hafifliği ile öne çıkıyor. IPX4 sertifikasına sahip olan Earbuds S, genel sorunlar olan terleme ve düşmeye karşı dayanıklı bir gövde yapısına sahip.

Firmanın açıklamasına göre 12 saate kadar müzik çalma ve rakip kablosuz kulaklıklarına göre daha kısa sürede şarj olabildiğini iddia ediyor.

Redmi, yeni kulaklığının ses kalitesine fazlasıyla güveniyor. Redmi Earbuds S kullanıcıların telefon görüşmelerini çevredeki seslerden etkilenmeden yapabilmesi için DSP Çevresel Gürültü Engelleme teknolojisini taşıyor. Aynı zamanda ise oyunculara profesyonel bir deneyim sahibi olabilmeleri için bir oyun modu ile birlikte  geliyor. Kulaklığın oyun modunun gecikme süresinin 122ms’e olduğu belirtiliyor.

Redmi Earbuds S Ne Kadar?

Redmi Earbuds S, gerçekleşen lansman sonrasında ilk olarak Hindistan’da satışa sunuldu. Earbuds S, internet sitelerinden 24 dolar karşılığında satın alınabiliyor.

Redmi Earbuds S’in Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz belli değil. Ancak uygun fiyatlı kulaklığın yakın zamanda Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor.

Kaynak: https://www.androidcentral.com/redmi-earbuds-s-true-wireless-earphones-launched-india-just-1799-24