Xiaomi Android Guncellemesi 1

Xiaomi Redmi 6 Pro ve Note 5 Pro Android 9 Pie Güncellemesi Geldi

Mart ayında, Xiaomi Hindistan’daki ilgi çekici test sahiplerine hem Redmi 6 Pro hem de Redmi Note 5 Pro için Android 9 Pie güncellemesinin beta sürümlerini göndermeye başladı. Ve şimdi tüm hatalar giderilmiş gibi görünüyor, çünkü kararlı güncelleme her iki cihaz için de yaylanıyor.

Xiaomi Redmi 6 Pro ve Note 5 Pro Güncellemeleri

Redmi 6 Pro için MIUI 10.3.2.0.PDMMIXM olarak Hindistan’a havadan geliyor ve 1,6 GB’a geliyor. Bu sürüm, Mayıs 2019 güvenlik düzeltme eki düzeyini içerir. Ayrıca Uygulama kilidi için yüz kilidi açma desteği, yüz kilidini kullandıktan sonra kilit ekranında kalma ve kilit ekranındaki bildirim gölgesinin açılmasını sınırlama özelliği elde edersiniz. Beklediğiniz gibi, birçok hata düzeltmesi de yapıldı.

Xiaomi Android Güncellemesi

Hindistan’da Redmi Note 5 Pro’nuz varsa, Android 9 Pie’yi temel alan MIUI 10.3.1.0.PEIMIXM’i alıyorsunuz, ve bu da 1.6GB civarında geliyor ve Mayıs 2019 güvenlik düzeltme eki düzeyini paketliyor, ancak belirli bir MIUI yok sadece değişime göre değişir.

Her iki güncelleme de aşamalı olarak yayınlanmaktadır, bu nedenle özel cihazınızın bildirimi açması biraz zaman alabilir. Xiaomi, Redmi Y2’nin Haziran ayında Android Pie alacağına söz verdi.

Hatırlamak gerekirse, Xiaomi geçen yıl Şubat ayında Android Nougat’a dayanan MIUI 9 ile Hindistan’da Redmi Note 5 Pro’yu piyasaya sürdü. Telefon geçen yıl haziran ayında MIUI 9.5 ile Android Oreo’nun güncellemesini aldı. Ayrıca, Nisan ayında Redmi Note 5 Pro için Android Pie ile MIUI 10.9.3 Global Beta güncellemesi yayınlandı.