Mi Mix 2S

Xiaomi Mi Mix 2S Tanıtıldı! Tüm Özellikleri ve Tüm Detaylar

Çin’in teknoloji devi Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Mi Mix 2S sonunda tanıtıldı. Dünya devlerinin cihazlarına kafa tutan Mi Mix 2S, üzerinde çok konuşulacak bir akıllı telefon olacak.

Çin’in Şanghay kentinde yapılan basın etkinliği ile sunulan cihaz için oldukça fazla söylentiler, dedikodular çıkmıştı. Şimdi gelin Xiaomi’nin bu yıl tanıttığı ilk amiral gemisi olan Mi Mix 2S’yi inceleyelim.

7000-serisi alüminyumu tercih edilen Xiaomi Mi Mix 2S’de maalesef hala alt çerçeve bulunuyor. Ancak bu çerçeve oldukça küçültülmüş durumda. Şık bir tasarıma sahip olan cihazda, 6.01 inçlik 18:9 FullHD+ ekran tercih edilmiş. Snapdragon 845’ten gücünü alan cihazın grafik işlemcisi ise Adreno 630 GPU. İki farklı RAM alternatifine sahip olan cihazda 6GB ve 8GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği bulunuyor. Ayrıca depolama alanı seçenekleri 64GB, 128GB ve 256GB olarak belirlenmiş durumda. Akıllı telefon, hızlı şarj desteği sunan 3400 mAh’lik bir bataryaya sahip.

Mi Max 2S

Xiaomi Mi Mix 2S, Android 8.1 Oreo ile kullanıma sunulacak. Yüz tanıma teknolojili güvenlik sistemi ve parmak izi alternatifi bulunan cihazda, şirketin yapay zeka destekli sesli asistanı ile sesli komut, sesli ekran uyandırma gibi özelikler de yer alıyor.

Mi Max 2S

Akıllı telefon, biri geniş açılı olmak üzere 12MP çözünürlüğüne sahip Sony IMX363 sensörlü iki adet arka kameraya sahip. Hızlı otomatik odaklama sunan bu kameraların, aynı zamanda 4 eksenli OIS sayesinde neredeyse sıfır fotoğraf kayması sunacağı belirtiliyor. Xiaomi, Mi Mix 2S’de yapay zekadan da faydalanmış. Yapay zeka sayesinde cihaz yalnızca bokeh efekti vermenizi sağlamıyor, aynı zamanda efekt üzerinde düzenlemeler yapmanıza da imkan tanıyor.

Mi Max 2S

Xiaomi Mi Mix 2S’in 6GB RAM ve 64GB depolama alanı bulunan versiyonu vergiler hariç olarak 2100 TL’den, 6GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip versiyonu 2300 TL’den, 8GB RAM ve 256GB dahili depolama sunan versiyonu ise 2500 TL’den satışa sunulacak.