Xiaomi Mi Mix 2 Goruntuleri 11 Eylul Oncesi Yeniden Ortaya Cikti21

Xiaomi Mi Mix 2 Görüntüleri 11 Eylül Öncesi Yeniden Ortaya Çıktı

Önümüzdeki hafta resmi bir şekilde tanıtılması beklenen Xiaomi Mi Mix 2’nin görüntüleri sızdırıldı. Mix 2 ekranıyla bu sefer çok daha iddialı geliyor!

Bilindiği gibi Xiaomi 11 Eylül‘de düzenlenecek bir etkinlik ile yeni amiral gemi modeli Xiaomi Mi Mix 2’yi resmi bir şekilde duyuracak. Uzun zamandır gündemde yer edinen cihaz hakkında sadece tanıtım tarihi Xiaomi CEO‘su tarafınca kısa bir süre önce doğrulanmıştı. Telefonun tanıtımına az bir süre kala yeni görüntüler internet ortamında birden çok sitede paylaşıldı.

Sızdırılmış olan fotoğraflar telefonun oldukça iddialı ve büyük beğeni alacağını bir kez daha göstermiş oldu. Mi Mix 2 uçtan uca ekran tasarımıyla çok fazla satış rakamlarına sahip olacağını şimdiden hissettiriyor. Cihazın ekran çerçevesi neredeyse yok gibi duruyor. Telefonun alt kısmında çok ince bir ekran çerçevesi fark ediliyor. Bu tasarım oldukça şık bir görüntü sunuyor.

Cihazın bilindik özellikleri ise 6.2 inç ekran ve Snapdragon 835 işlemcinin yanı sıra 6GB RAM‘e sahip olduğuyla sınırlı. Ancak ilerleyen günlerde cihaz kendini tanıtacak ve bütün bilgileri sizlere aktaracağız.

Xiaomi Mi Mix 2 Görüntüleri 11 Eylül Öncesi Yeniden Ortaya Çıktı2 Xiaomi Mi Mix 2 Görüntüleri 11 Eylül Öncesi Yeniden Ortaya Çıktı1