xiaomi mi mix 2s kablosuz sarj 1

Xiaomi Mi 7 kablosuz şarj özelliği ve daha fazlasına sahip!

Xiaomi’nin merakla beklenen akllı telefonu Mi 7 için bilgiler gelmeye devam ediyor. Kısa süre önce cihazın çıkış tarihinin erteleneceğini aktarmış olurken, son detaylara göre akıllı telefonun önemli özelliklerle raflarda yerini alacağı öğrenildi.

Xiaomi, 27 Mart 2018 günü mi Mix 2S’i tanıtacak. Bu bakımdan Mi 7 için bir ertelemenin olacağı yani Haziran ayına erteleneceği kesin gibi. Kötü bir haber olarak düşünülsede iyi bir haber daha var. Süre uzarken akıllı telefon hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Böylelikle Xiaomi’nin yeni telefonu kesin bir şekilde kablosuz şarj özelliğiyle geliyor. Detaylara göre 7.5W şarj sunan cihaz iPhone modelleri gibi aynı basamakta duruyor.

Xioami Mi Mix 2S

 

XİAOMİ Mİ 7 Tatmin ediyor!

Son verilere göre 15W şarj desteği sunan Qi 1.2 yerine 1.1 desteği ile gelen cihaz kablosuz şarj için arka kapağı cam olarak geliyor. Elbette kablosuz şarjın altyapısını Apple’da olan Broadcom çip ve NXP üzerine kuruluyor.

Xiaomi Mi 7 teknik detaylar bakımından tatmin edici duruyor. Yakın bir kaynağa göre ekrana entegre parmak izi okuyucuyla gelecek olan cihazda 6 inç Samsung’un OLED ekranı yer alıyor. Gücünü Snapdragon 845’den alan cihazda 6 veya 8GB RAM olacak. Sızan firmware dosyasına bakıldığında 3.170mAh bataryaya sahip olacağı görülüyor. Çift arka kamera ile geleek olan akıllı telefonda Android 8.0 Oreo yer alıyor.