Mimoji apk 1

Xiaomi CC9 Yeni Bir Mimoji Sürümü İle Gelecek

İPhone X piyasaya çıktığında, diğer üreticilerin kopyaladığı ve kendi versiyonlarını ürettiği çok popüler bir özellik ortaya çıktı. Bu özellik Animoji. Samsung’un sürümüne AR Emoji adı verildi ve ek özelliklerle birlikte geliyor. Xiaomi ayrıca Mi 8’e özel olan ancak daha sonra diğer cihazlara taşınan Mimoji adlı kendi sürümünü de başlattı. Bir yıldan uzun bir süre sonra, özellik artık popüler değil, ancak Xiaomi yaklaşmakta olan CC9 akıllı telefonuyla geri getirecek.

Xiaomi Mimoji Özelliği

Xiaomi’nin özelliği geri getirdiğini ve CC9 ile aynı şeyi yaptığını, telefonun genç nesli hedef aldığını göründüğünü gösteriyor. Fakat Xiaomi sadece geri getirmiyor; Bu yeni özelliklere sahip yeni bir versiyondur.

Mimoji

Meşhur Mi Bunny maskotu da dahil olmak üzere birkaç karakterle sınırlı orijinal Mimoji uygulamasının aksine, yeni Mimoji kendinize ait bir avatar yaratmanıza izin verecek. Lao Wei’nin Weibo yayınına göre, avatarlarını oluştururken kullanıcıların seçebileceği 165 farklı saç şekli, yüz ve aksesuar var. Ayrıca önceden belirlenmiş avatarlar da olacak.

Kullanıcılar fotoğraf çekebilecek, video kaydedebilecek ve hatta Avatarlarını ünlü resimlere ekleyebilecekler.

Xiaomi CC9 Teknik Özellikleri

Xiaomi CC9, CC9e ve CC9 Meitu’nun 2 Temmuz’da piyasaya sürülmesi planlanıyor. CC9 ve CC9 Meitu Custom Edition’da üçlü arka kamera, AMOLED ekran ve ekran parmak izi tarayıcıları bulunacak. Her ikisi de 32MP selfie kameraya sahipken, birincil arka kamera 48MP sensör olacak.