Windows10 1

Windows 10’da Sets Özelliği Yenilikler Getirecek

Microsoft’un Windows 10 işletim sistemini geliştirmeye devam ediyor. Getirmiş olduğu yenilikler ile hem kullanım kolaylığı sağlamayı amaçlayan hemde işletim sistemini daha sağlam hale getiren Microsoft’un son yeniliği ise oldukça dikkat çekici.

Duyurulan Sets özelliği ile Ne değişecek ?

Sets özelliği yapılacak olan güncelleme ile kazanacak olan Windows‘da sanki bir tarayıcıda sekmeler arasında dolaşıyormuş edası ile uygulamalar arasında geçiş yapılabilecek. bu sayede de kullanım kolaylığı sağlanması hedefleniyor.

Windows 10 Sets

Yoğun iş temposu içinde çalışan kişiler için oldukça kullanışlı olması beklenen bu özellik ile gerek tarayıcı gerekse yüksek işlem gücü isteyen uygulamalarında kolaylıkla yönetilebilmesi sağlanacak. Sets özelliğine sahip işletim sisteminin yayınlanması ile kullanıcılar için farklı kolaylıklarında sunulması bekleniyor.

Microsoft tarafından Windows 10 Sets‘in ne zaman kullanıma sunulacağı konusunda ise bir bilgi verilmedi. Ancak beklentiler bir sonraki güncelleme ile birlikte Sets’in kullanıcıların deneyimine sunması bekleniyor.