Windows 10 Fotograf Goruntuleyicisi 1

Windows 10 İçin En İyi Fotoğraf Görüntüleyicisi

Windows’un eski sürümü görüntüleri görüntülemek için Windows Fotoğraf Görüntüleyicisi sunar. Ancak, Windows 10’da, fotoğraf görüntüleyici Fotoğraflar ile değiştirildi. Bu nedenle Windows 10 kullanıcıları ücretsiz Windows Fotoğraf Görüntüleyici alternatifleri ararlar. Bu nedenle, bu makalede, şu anda kullanabileceğiniz Windows için en iyi fotoğraf görüntüleyicilerinden bazılarını paylaşacağız.

Windows 10 Fotoğraf Görüntüleyicisi

Windows Photo Viewer

Windows Photo Viewer, Windows 7 işletim sistemiyle aldığımız varsayılan fotoğraf görüntüleyici uygulaması. Ancak, Windows 10’a yükselttikten sonra, yavaş ve birkaç özelliği olmayan yeni Fotoğraflar Uygulamasını alıyoruz. Bu nedenle, Windows Fotoğraf Görüntüleyicisi uygulaması Windows 10 bilgisayarınızda eski fotoğraf görüntüleyiciyi getirecektir.

XnView

Hızlı ve birçok özellik sağlayan en iyi fotoğraf görüntüleme uygulamasını arıyorsanız, XnView sizin için en iyi seçim olabilir. XnView ile ilgili en iyi şey, fotoğraf görüntüleyicinin oldukça hızlı olması ve 500’den fazla farklı görüntü formatını desteklemesidir. Sadece bu değil, XnView de slayt gösterisi özelliğine sahip. Bu nedenle, XnView, şu anda kullanabileceğiniz Windows için en iyi başka bir fotoğraf görüntüleyicidir.

Nomacs

Nomacs, şu anda kullanabileceğiniz Windows 10 için en iyi başka bir fotoğraf görüntüleyicidir. Nomac’larla ilgili en iyi şey, fotoğraf görüntüleme deneyiminizi geliştirebilecek birçok özellik sunmasıdır. Sadece bu değil, Windows 10 için Nomac’ın fotoğraf görüntüleyicisi de RAW ve PSD resimler için destek aldı. Yani, Nomacs şu anda kullanabileceğiniz bir başka en iyi Windows fotoğraf görüntüleme uygulamasıdır.

HoneyView

Basit görünen ve pek çok özellik sunan bir Windows fotoğraf görüntüleme uygulaması arıyorsanız, HoneyView sizin için en iyi seçim olabilir. HoneyView ile ilgili en güzel şey, neredeyse tüm ana resim dosyası formatlarını desteklemesi. Sadece bu değil, aynı zamanda HoneyView, kırpma, döndürme, vb. gibi birkaç temel fotoğraf düzenleme özelliği de sunuyor. Bu nedenle, HoneyView, bugün kullanabileceğiniz Windows 10 için en iyi başka bir fotoğraf görüntüleyicisidir.