whatsapp 24 saat icinde kaybolan durum guncelleme ozelligini yayinladi 1487663223 1

WhatsApp’a Hikayeler Özelliği Geldi!

WhatsApp’ın yeni güncellemesiyle beraber sunduğu bir özellikle kullanıcıların durumları 24 saat içerisinde siliniyor. Durumların içerisinde fotoğraf, GIF ve video yer alıyor. İşte diğer tüm detaylar!

WhatsApp’ın geçtiğimiz yıllarda sunmuş olduğu durum güncellemesi, yeni güncellemeyle beraber çok daha farklı ve canlı olacak. Bilindiği gibi whatsApp durumlarında sadece yazı yazabilme imkanımız bulunuyordu. Şimdi ise WhatsApp kullanıcıları, durum bölümünde 24 saat içerisinde silinebilen Fotoğraf, GIf ve video yayınlayabilecek.

whatsapp shutter

Şirket üzerinden yapılan yeni açıklamalara bakıldığında kullanıcılar, listelerinde yer alan herkesin durumlarını görebilecek. Bu özelliğin uçtan uca şifrelendiğini de belirtilirken, tam olarak bizi etkilediği söylenemez. Çünkü uçtan uca şifreleme özelliği hakkında bir çok şüphe henüz daha gündemde yer almakta.

whatsapp snapchatin hikayeler ozelligine sahip olacak

Facebook’un Snapchat özelliklerini araklaması sonucunda, Messenger’a ve Isntagramdan sonra kendi platformuna hikaye özelliğini eklemişti. Şimdi ise WhatsApp için bu özellik geliyor. WhatsApp üzerinde sadece durum yerine Instagram ile aynı şekilde kullanım sağlanacak.

Güncelleme gün içerisinde iOS ve Android kullanıcılarına gelecek.
.