WhatsApp’a Gelecek Olan Özellikler Bomba Etkisi Yaratacak

WhatsApp’a yeni gelen özellikler resmen bomba etkisi yaratacak cinsten… Bir sonraki gelecek olan kapsamlı güncelleme ile kullanıcı deneyiminin geliştirilmesine yönelik yenilikleri de bünyesinde barındırıyor olacak.

Yakın zamanda iPhone için sesli mesajlaşma özelliği, Android beta’da yeni bir Numara Değiştirme özelliği, şimdi de WhatsApp’a gelecek olan yeni güncelleme ile birlikte birbirinden farklı özellikler de gelecek. Gelecek olan kapsamlı güncelleme ile birlikte grup sohbetlerine 4096 kişi ekleyebilme, karanlık mod özelliği, iPhone’lar için Touch ID desteği ve gruplarda anket yapabilme yeteneklerine sahip olacak.

WABetaInfo tarafından incelenen Beta sürümü ile ortaya çıkarılan özelliklerin, yakın bir zamanda tüm cihazlara gelecek olan güncelleme ile birlikte kullanılabilecek.

Güncelleme ile gelecek Touch ID desteği sayesinde, iPhone kullanıcıları WhatsApp’a parmak izi ile direkt olarak erişebilirken, şu anda 256 katılımcı eklenebilen gruplarda ki sınır artık 4.096 kişiye kadar çıkacak. Karanlık mod sayesinde ise koyu renk tercih eden kullanıcılar WhatsApp’ın arayüzünü daha koyu renk ile değiştirebilecek.

Bir dedikoduya göre ise WhatsApp sohbet uygulamasının Apple Watch’a özel bir sürümünün hazırlandığı söyleniyor.