WhatsApp Para 1

WhatsApp Ücretli Mi Oluyor? Dikkat Edin! Oltaya Takılmayın!

Kullanıma sunulduğu günden bu yana WhatsApp’da ücret ve reklam bulunmamakta. Dünya genelinde 1 milyar kişinin kullandığı uygulama hakkında hemen hemen her ay bir güncelleme haberi alıyoruz. Güncelleme ve geliştirme ile ilgili gelişmeler, Bu durumdan faydalanmaya çalışan kötü niyetli insanların da odak noktası olmuşa benziyor. Kötü niyetli kişiler “WhatsApp ücretli oluyor” mesajı üzerinden insanları mağdur etmeye çalışıyorlar.

Daha önce ortaya atılan haberlerde WhatsApp‘ın yıllık 0.99 dolar fiyat ile kullanılacağı iddialarına halen birçok kişi inanıyor. Ancak WhatsApp tarafında, bir ücretli abonelik sistemi getirilmesi planlanmıyor.

Son günlerde WhatsApp‘ın yıllık 0.99 dolar olacak. Şeklinde dolaşan mesajlarda yer alan bir yönlendirme linki bulunuyor. Bu linke tıkladığınızda tuzağa düşmüş oluyorsunuz.

Mesaj Şu Şekilde

“Aboneliğiniz sona erdi. Hesabınızı doğrulamak ve 0,99 dolar karşılığında ömür boyu abonelik almak için bu bağlantıya tıklayın.”

Bu mesajı yada benzerini sizde alırsanız, kimden gelmesine aldırış etmeden mesajı direkt silimeniz ve hiçbir linke tıklamamanızı öneririz.