WhatsApp artık YouTube uygulaması olmadan videoları oynatacak

WhatsApp artık YouTube videolarını oynatacak!

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp kısa süre önce Google ile bir anlaşma yapmak için el sıkıştı. İşte detaylar!

Şuan için en fazla kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarına daima yenilik katmak için çalışmalarına devam ediyor. Her ne kadar bazen kullanıcılardan tepki almış olsa bile yenilikleriyle çoğunlukla beğeni alıyor ve bu beğeniler ile çok daha fazla çalışma hevesine giriyor. İşte yeniliklerden bahsederken son yenilik için Google ile el sıkıştığı ortaya çıktı.

YouTube uygulamasına gerek yok!

Geçtiğimiz dönemlerde WhatsApp çok sade bir uygulama olurken, Facebook tarafınca satın alınmış ve tam anlamıyla tüm ihtiyaçları karşılayan bir uygulama haline gelmişti. Son sızan bilgilere göre ise Google ile bir el sıkışması olacağı ve ciddi bir video uygulaması olarak yola devam edeceği ifade edildi. WhatsApp uygulamasına yeni gelecek olan özellik ile YouTube uygulamasına ihtiyaç duymadan YouTube kaynaklı videoların izlenmesi ve sohbet penceresinde önizlemenin olduğu özellik şuan için test aşamasında.

Yeni özelliğin kısa bir süredir test aşamasında olduğu ve gelmesi beklenen özellik iOS platformunda en az iPhone 6 ve üstü modellerde çalışacağı bilinirken, Android ve diğer sistemlere ne zaman geleceği henüz bilinmiyor.