Vodafone Smart N8

Vodafone Smart N8 Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Düşük bütçeli operatör akıllı telefonları, özellikleri sınırlı olsa da fiyat performans nedeniyle en çok tercih edilen seriler olarak gösteriliyor. Bu noktada sürekli yeni operatör telefonlarının da pazara giriş yaptığını da biliyoruz. Son olarak sektöre giriş yapan akıllı telefonlardan birisi de Vodafone Smart N8 modeli oldu. Kısa süre önce tanıtımı yapılan Vodafone Smart N8 modelinin özellikleri neler? İşte detaylar.

Vodafone müşterilerine özel olarak kendi akıllı telefonlarını tanıtmaya devam ediyor. Operatör devinin uygun fiyatlı serilerine sürekli yenilerini eklediğini de biliyoruz. Uygun fiyatlı serileriyle dikkat çeken Vodafone, son olarak ise Vodafone Smart N8 modeliyle gündeme geldi. Çok kısa bir süre öönce tanıtılan yeni seri Vodafone Smart N8 akıllı telefonlarının özellikleri bir yana dursun telefonların fiyatının epey bir konuşulması bekleniyor.

Hem markanın kendi adı ile yayınlanan telefonları içerisinde en uygun fiyatlı modeller olması hem de yeni serinin sistemsel olarak yeni nesil işletim sistemleriyle gelmesi de telefonların bir hayli öne çıkmasını sağlayacak. Tanıtımda dikkat çeken özelliklere geçelim.

Vodafone Smart N8

Vodafone Smart N8 Tüm Özellikler

Yazımızda da söz ettiğimiz gibi Vodafone Smart N8 serisi fiyat performans odaklı özel bir seri. Bu noktada yeni seri akıllı telefonların çok yüksek özellikleri olmadığını belirtelim. İşlemci kısmında fiyat performans sisteminin işaretlerini gördüğümüz akıllı telefonlarda, MediaTek MT6737 işlemcilerine yer veriliyor. Fiyat performans odaklı işlemciler içerisinde en çok kullanılan işlemci modellerinden biri olan MediaTek işlemcilerinin, fiyatın düşmesinde etkisi de oldukça fazla.

Bunun dışında telefonların 1,5 GB RAM bellek miktarına sahip olduğunu da belirtelim. Sadece bu özellikler bile standart bir telefon serisi olduğunu göstermekte. Vodafone Smart N8 serisinin ekran kısmına geçtiğimizde ise 5 inç ekran boyutunu görmekteyiz. 720p ekran çözünürlüğü ve LCD ekranlarla beraber görüntü kalitesi konusunda da çok yüksek bir değer göremiyoruz.

Android Nougat işletim sistemine sahip olan Vodafone Smart N8 modelinin 13 MP arka ve 5 MP ön kamerasının yanı sıra parmak izi sensörlerinin de yer aldığını ekleyelim. Tüm bu özelliklerle beraber telefonun fiyatı ise 100 Euro olarak açıklandı. Ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı konusunda ise bir bilgi yok.