iQOO Neo 1

VIVO iQOO, Snapdragon 845 İle Başladı

VIVO’nun en son oyun odaklı alt markası IQOO, VIVO IQOO neo adlı ikinci IQOO markalı akıllı telefonunu duyurmanın eşiğinde. Şirket, cihazı ilk kez piyasaya sundu ve bugün TENAA’nın veri tabanında görüntüler ve birkaç teknik özellik ortaya çıktı.

VIVO’nun yeni kurulan alt markası, ikinci akıllı telefonunu piyasaya sürmek üzere iQOO Neo, orijinal iQOO olan oyun merkezinin daha hafif ve daha ekonomik bir çeşidi. Bugün, cihazın etini TENAA’nın izniyle birlikte görmeye başladık, şirket cihazın yongaseti hakkında bir teaser yayınladı.

VIVO iQOO

Her şey destansı altında kalsa da, VIVO bugün VIVO iQOO Neo ile ilgili temel bilgilerden birini sundu. Marka, VIVO IQOO Neo’nun, canavar IQOO telefonunun daha ekonomik bir sürümü olmasına rağmen, belki de 6/128 GB bellek ile Snapdragon 845 ile piyasaya sürüleceğini gösterdi.

iQOO Neo Teknik Özellikler

TENAA listesinden bahsetmişken, bugün daha önce IQOO Neo’nun 159,5 x 75,2 x 8,1 mm kaplama alanı ve çentikli 6,3 ekran göstereceğini bildirmiştik. Ekranda üç kamera sensörü bulunur, ancak orada parmak izi tarayıcısı bulunmamakta, cihazın ekran altı tarayıcıyı kullanabileceği öne sürülmektedir. Liste ayrıca Neo’nun orijinal VIVO IQOO’daki 4000mAh pilden 4420mAh pil ile geleceğini ortaya koydu. 44W şarj etme yeteneğini elde edip edemeyeceğini veya belki de daha yetenekli bir 120W şarj alacağını onaylamakta.

Şirketin tanıtım tarihinde VIVO hala sessiz, ancak yine de şirketten bazı teaser’lar beklemekteyiz.