logan paul 1

Ünlü Youtuber Logan Paul’a Ceza Verildi

Ünlü youtuber Logan Paul’a Youtube tarafından ceza verildi.

17 milyon takipcisi ile Youtube kanalı üzerinden paylaştığı videolar ile fenomen olan youtuber Logan Paul, paylaştığı ve yaptığı uygunsuz davranışlar nedeni ile youtube tarafından cezalandırıldı.

Tepki çeken ünlü Youtuber‘a, Youtube tarafından verilen ceza ise kanalın para kazanma özelliğinin askıya alınması şeklinde oldu.

Logan Paul’un, Youtube kanalı üzerinden kazandığı paranın 1 milyon doları aştığı belirtiliyor. Youtube‘un ise ceza ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, şikayetlerin Paul’un ormanda intihar etmiş birinin ceset görüntülerini paylaşması üzerine arttığını belirterek “son dönemde sergilediği kötü davranışlar nedeniyle” bu cezayı uyguladığını bildirdi.

Tepki çeken paylaşım ile ilgili haberimizde ‘ Japonya’nın İntihar Ormanında bir ceset bulduk… “ başlığıyla paylaşan Paul, tepki çekmesi üzerine videoyu kaldırmış ve takipçilerinden özür dilemişti.

Logan Paul’un Cezası Ne Kadar Sürecek?

Ceza süresinin ne kadar olduğu belli olmayan ünlü youtuber Logan Paul’un sadece kanal reklamlarından kazandığı aylık ücretin 1.2 milyon dolar olduğu SocialBlade tarafından açıklandı.