cretsiz En Iyi Gif Uygulamalari

Ücretsiz En İyi Gif Uygulamaları!

Birçoğumuz gerek sosyal medya hesaplarımızdan, gerekse diğer kanallar üzerinden GIF paylaşmışızdır. Gif paylaşmak muhabbete eğlence kattığını da belirtelim. Peki kendi hareketli resimlerinizi (GIF) oluşturmanız zor değil. Gerek Apple gerekse de Android storelarda GIF oluşturan zengin uygulamalar bulmak mümkün. Bizde size bir GIF oluşturucu arayışınızda yön vermesi için en iyi GIF uygulamalarını bir araya getirdik. Bunun makalenin en güzel yanı ise çoğunun ücretsiz olanlardan derlemiş olmamız.

Giphy GIF Maker (ücretsiz)
Giphy‘nin GIF Maker aracı ilk olarak 2015 yılında masaüstü Pc’lerde kullanılmaya başlamıştır. YouTube‘dan kendi animasyonlu GIF’lerinizi oluşturmanıza olanak tanımakta; Böylelikle İstediğiniz an mükemmel bir GIF videosu oluşturabilir ve paylaşabilirsiniz.

GifMarker

Facebook Kamera (ücretsiz)
Facebook, uzun zamandır GIF‘lere tereddüt ile yaklaşıyordu. Ancak bu ayın başlarında, Facebook Kamerasını yeni bir GIF modu dahil etti. Bu sayede, kendi özgün GIF‘lerinizi oluşturmanıza ve bunları Snapchat tarzı çıkartmalar ve filtreler dizisi ile süslemenizin vermekte. GIF‘lerin maksimum 2.5 saniyelik uzunluğa sahip olmaları durumunda Facebook’a yükleyebilir veya cihazınızın hafızasına kaydedilebilirsiniz.

Bu uygulamanın en iyi yanı, herkesin telefonlarına kurduğu bir uygulama olması dolayısı ile en yaygın kullanılan mobil GIF üreticisi olması.

FacebookCamera

Tumblr (ücretsiz)
Tumblr’ı GIF olmadan hayal etmek zor. Facebook kendisini GIF’ler için bir yer olarak görmeye çalışırken, esinlendiği yer ise Tumblr’dur; Blogging sitesi David Karp tarafından 2007’de hazırlanmıştı. Bu nedenle, resmi Tumblr uygulamasının ( Android , iOS ) bir GIF üreticisi ile birlikte gelmektedir. GIPHY ya da Facebook’un kadar olmasa da, yapmak istediğinizi rahatlıkla yerine gerçekleştirebilirsiniz.

LıfeGIF (1.99 Dolar)
Life GIF (iOS), Yalnızca iOS’ta kullanılabilen bir uygulama olup; canlı fotoğrafları GIF‘lere dönüştürebilirsiniz. Canlı fotoğraflar iPhone 6S ile hayatımıza girdiler. Canlı fotograflar aslında fotoğraf çektiğinizde ilginç bir GIF stili efekti oluşturmanıza izin veren birkaç dakika ses ve video çekmenizi sağlamasıdır.Canlı GIF ile hazırladığınız GIF’leri Facebook, Twitter ve Tumblr gibi diğer platformlarda paylaşmanızı sağlar. Bunun en büyük avantajı, farklı bir uygulama kullanmanızı gerekmemesidir.

LiveGİf

GIF Toaster (ücretsiz, veya 1,99 Dolar)
GIF Toaster , yalnızca iOS‘ta kullanılabilen başka bir uygulamadır. Sadece birkaç dokunuşla videoları, fotoğrafları ve canlı fotoğrafları GIF’e dönüştürebilirsiniz. Uygulama aynı zamanda GIF dosyalarını diğer biçimlere dönüştürmenize de olanak tanıyor. Yani, bir GIF indirir ve bir videoya dönüştürmek istiyorsanız, bunu rahatlıkla yapabilirsiniz. Bazı özellikleri açmanız için 1,99 dolarlık bir ücret ödemeniz gerekmektedir.

Gif Toaster

GIPHY Cam (ücretsiz)
GIPHY Cam‘a Bu uygulama ise iOS hayranları tarafından sevilen bir uygulamadır. Kendi GIF’lerinizi oluşturup stilize etmenizi ve çevrim içi olarak paylaşmanızı sağlar. GIPHY Cam, kendi videonuzu veya yavaş çekim modunu GIF‘lerinizi kaydetmenizi sağlar. Alternatif olarak, kendi videonuzu yükleyebilirsiniz. Ardından, uygulamanın düzenleyicisi aracılığıyla, filtreler ve efektler ekleyebilir ve hazırladığınız GIF’i paylaşabilir veya daha sonra kullanmak üzere kaydedebilirsiniz.

GIPHY Cam