anasayfaf12 1

Üç arka kameralı Huawei P20 modellerinin tasarımı sızdırıldı!

Huawei P20, P20 Plus ve P20 Pro modellerinin tasarımları sızdırıldı. Akıllı telefonların üçünde de üç arka kamera kameranın bulunması dikkat çekiyor. Arka kameraların sektörün en iyi olacağı yönünde söylentiler mevcut. Detaylar haberimizde.

Huawei’nin yeni modelleri Huawei P20, P20 Plus ve P20 Pro’nun tasarımları sızdırıldı. Görseller akıllı telefonların çarpıcı tasarımlarını ortaya koyuyor. Üç akıllı telefonun tasarımında da üç arka kameranın bulunması ise en dikkat çekici detay olarak öne çıkıyor. İşte P20, P20 Plus ve P20 Pro modellerinin üç arka kameralı tasarımları:

Akıllı telefonların üç arka kameraya sahip olması beklenmedik bir yenilik değil. Daha önceden gündeme gelen söylentiler ve sızıntılar, Huawei’in böyle bir özellik üzerinde çalıştığı hakkında bilgiler veriyordu. Bir sızıntıda akıllı telefonun arka kameralarının 40 MP çekim yapacağı ve 5x zoom’a sahip olacağından da bahsediliyordu. Ancak bu bilgilerin sahte olma olasılığının da bulunduğunu unutmamak gerekiyor.

Huawei P20, P20 Plus ve P20 Pro tasarımları

Görsellerden de görülebileceği üzere üç P20 modelinin de tasarımı oldukça benzer. Yalnızca P20 Pro modelinin parmak izi okuyucusu arka kısımda yer alıyor, Home tuşu bulunmuyor ve ekranında iPhone X benzeri çentikler mevcut. P20 ve P20 Plus modelinin parmak izi okuyucusunun Home tuşlarında yer aldığını tahmin ediyoruz. Bunun yanı sıra her üç model de çerçevesiz ve gövdeye oranla oldukça büyük ekranlara sahip.

Huawei P20, P20 Plus ve P20 Pro özellikleri

Huawei P20, P20 Plus modellerinin Mate 10‘da kullanılan Kirin 970 yongadan güç alması, P20 Pro’nun ise Kirin 975’e sahip olması bekleniyor. Her üç model de 6 GB RAM’e ve en az 64 GB depolama alanına sahip olacak.

Huawei yeni akıllı telefonlarını MWC 2018 etkinliğinde (26 Şubat-1 Mart) tanıtabilir.