Uber Hesabı Nasıl Silinir?

23

Uber’in sizin için uygun olmadığına karar verdiyseniz veya yalnızca telefonunuzda yer açmak için arıyorsanız, size bir seferde ve herkes için sürüş paylaşım servisine nasıl veda olunacağını göstereceğiz.

Neyse ki, Uber hesabı uygulamanın içinden silmek nispeten kolay, ancak küçük bir işlem var. Hesabınızı yalnızca ilk önce devre dışı bırakabilirsiniz, ancak 30 gün kullanılmadığında Uber’in teknoloji ekibi hesabınızı kalıcı olarak siler. İşte bilmeniz gerekenler.

Uber Hesabı Nasıl Silinir

Uber Hesabını Silmek

  • Uygulamayı başlatın ve hesabınıza giriş yaptığınızdan emin olun.
  • Ekranınızın sol üst köşesinde, üç yatay çizgi ile gösterilen menü simgesine dokunun.
  • Menü açıldığında, Ayarlar’a dokunun.
  • Ardından Gizlilik’e dokunun.
  • Ardından, sonuçtaki menünün altında olması gereken Hesabınızı Sil öğesine dokunun.
  • Hesabınızı silmeden önce Uber sizden şifrenizi doğrulamanızı isteyecektir. Yazıp Doğrula’ya dokunun.
  • Uber’in hesabınızın devre dışı bırakılacağını ve 30 gün içinde silineceğini söylediği bir sayfaya gönderileceksiniz. Aynı zamanda Uber’le kaç kez araba sürdüğünüzü de gösterir. İşlemi tamamlamak için Devam’a tıklayın.
  • Uber hesabınızı neden silmeyi tercih ettiğinizle ilgili bilgileri paylaşmanız istenecektir. Artık bu formu doldurmanıza gerek yok, ancak şirket hakkındaki şikayetlerinizi paylaşmak istiyorsanız, tüm bunları yayınlamaktan çekinmeyin. Eğer istemiyorsanız, sadece İptal’e dokunun.
  • Uber daha sonra iptal etmemek için bir şans daha sağlayacaktır. Kararınızı onaylamak için Sil’e dokunun.

Uber şu anda hesabınızı yalnızca uygulamanın içinden silmenize izin veriyor, ancak yukarıdaki yöntemi kullanarak bunu yapmakta sorun yaşıyorsanız, masaüstünüzden Uber’den yardım alabilirsiniz.

Yorum Yapın

Please enter your comment!
Please enter your name here