Türk Telekom 100 GB hediye internet dağıtıyor
Türk Telekom 100 GB hediye internet dağıtıyor

Türk Telekom 100 GB hediye internet dağıtıyor

Yeni aboneler kazanmak, pek çok firma için önemli bir konu olmaktadır. Bazı firmalar, yeni aboneler çekmek için güçlü kampanyalar düzenliyor. Bu konuda çok büyük bir kampanyaya başlayan Türk Telekom, yeni kullanıcılara büyük fırsat tanıyor. Türk Telekom, yeni abonelere 100 GB hediye internet dağıtıyor.

Türk Telekom 100 GB hediye internet kampanyası

Türk Telekom, yeni kullanıcılara sunduğu 100 GB hediye internet kampanyasına başladı. 25 Ekim 2020 tarihinden sonra hat sahibi olan Türk Telekomlu kullanıcılar, 25 GB hediye internetin sahibi olurken 75 GB hediye interneti de bir şartla alabilecek. Kampanya ile birlikte kullanıcılara 25 GB hediye internet, 750 dakika konuşma ve 750 SMS verilecek.

Kampanyaya katılmak isteyen yeni abonelerin yapması gereken işlem BOLBOL yazıp 5555’e SMS göndermek. Bu işlemi yapan yeni hat sahipleri, “Hoş Geldin” kampanyasına katılarak büyük fırsatlardan yararlanmaya başlayabiliyor.

Türk Telekom 100 GB hediye internet dağıtıyor
Türk Telekom 100 GB hediye internet dağıtıyor

Katılım sağlandıktan sonra kullanıcılara 25 GB internet, 750 dakika ve 750 SMS veriliyor. 75 GB internet için ise kullanıcıların 3 ay boyunca her ay 30 TL ve üzeri yükleme yapmaları gerekiyor. Aboneler her yüklemede 25 GB internet paketi kazanıyor. Kısacası ilk ay 50 GB hediye internet kazanan kullanıcılar, sonraki 2 ay boyunca her ay 25 GB internetin sahibi oluyor.

Türk Telekom’un sunduğu bu kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin bilmesi gereken bazı detaylar bulunuyor. Öncelikle bu kampanya 25 Ekim 2020 sonrasında Türk Telekom abonesi olan kullanıcılar için geçerli. Yalnızca bireysel ön ödemeli aboneler bu kampanyadan faydalanabilecek. Yeni hat alan kullanıcılar 30 gün içerisinde kampanyaya katılarak bu fırsattan yararlanabilecek.

Türk Telekom’un müşterilerine sağladığı bu kampanya yalnızca yurt içinde geçerli olmaktadır. Her kampanya 30 günlük bir süre içerisinde geçerli olacaktır. Ayrıca kampanyada yer alan haklar bir sonraki döneme aktarılmaz veya herhangi bir hatta devredilmez. Kampanyadan BIMCELL, POCELL, PTTCELL, Teknosa Mobil, Vestelcell gibi sanal operatörler faydalanamaz. Yalnızca Türk Telekom bireysel ön ödemeli müşteriler için geçerli.