TOGG

TOGG, Fabrikasına İsminizi Ekleyebilirsiniz!

TOGG, Twitter ‘dan duyurduğu “YenilikteBenDeVarim” web sitesinden indirebileceğiniz bir görseli sosyal medyada paylaşırsanız fabrikada özel bir kapsüle isminizi yazdırabilirsiniz.

TOGG’un resmi Twitter hesabı olan Türkiye’nin Otomobili’nden gelen açıklama şu şekilde:

“Türkiye’de mobilite ekosistemini kurmak üzere çıktığımız ‘Yeni Lige Yolculuk’ bir sonraki adıma hazır. #YenilikteBenDeVarım demek için geri sayım başlıyor.” ifadelerinin kullanıldığı tweette, isteyenlerin Türkiye’nin Otomobili’nin üretileceği fabrikanın bir parçası olmasını mümkün kılan YenilikteBenDeVarim adlı bir web sitesinden bahsediliyor.

TOGG

Sitede ilk olarak bir geri sayım karşılaşıyorsunuz. Tarih 18 Temmuz Cumartesi günü 17:30’a ayarlanmış durumda.  Bilgi olarak ise “TOGG teknolojileri ve mobilite ekosisteminin geliştirileceği merkezimizin inşaatına tüm Türkiye’nin katılımıyla 18 Temmuz’da başlıyoruz.“ ifadeleri yer alıyor.

Sayfanın alt kısmına ‘Adınız ve Soyadınız’ alanına adınızı ve soy adınızı yazdığınızda temel atma töreni için hazırlanmış görsellere adınız dahil ediliyor. Bu üç görselden herhangi birini indirip #YenilikteBenDeVarım etkitiyle sosyal medyada paylaştığınızda adınız ve soyadınız, inşaata yerleştirilecek özel kapsüle eklenmesini sağlayabiliyorsunuz. Sizde isminizin bulunmasını isterseniz buraya tıklayarak YenilikteBenDeVarim internet sitesine ulaşabilirsiniz.