dims 1

Telefon Yerine Kullanılabilen Nubia Alpha Akıllı Saat Tanıtıldı!

Nubia Alpha, uzun süredir beklenen akıllı saat modelini Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttı. Ekran bakımından esnek olan akıllı saati aynı zamanda telefon yerine de kullanabiliyorsunuz.

ZTE’nin alt markası olan Nubia, akıllı saat meraklılarının beklediği Nubia Alpha saatini tanıttı. Resimlerde gördüğümüz görüntüsüne göre farklı bir tasarıma sahip olan akıllı saat, esnek ekranı sayesinde diğer akıllı saatlerden kendini ayırıyor.

ZdsTEiA2K4dgJJ8PukNt2Z

 

Nubia Alpha, 4 inç 960 x 192 OLED ekrana sahip ve Qualcomm Snapdragon Wear 2100 yonga setinden gücünü almaktadır. Eni 36 cm boyu ise 9 cm olan saatin dar ve uzun olduğunu dile getirebiliriz. Tasarım açısından farklı bir model olduğunu ve birçok seçenek sunduğunu da belirtmiş olalım.

Nubia Alpha, özel bir iletişim üzerinde çalışıyor. Ram bakımından 1GB RAM, depolama açısından 8GB depolama kapasitesine sahiptir. 5 MP kamera ve batarya bakımından 500 mAh pil kapasitesi vardır. Akıllı saatin fiyat konusuna gelecek olursak Bluetooth modeli için 449 euro, eSIM modeli için 549 euro ve son olarak 18 ayar altın eSIM modeli için de 649 euro olarak karşımıza çıkacaktır.