Techno Mobile

Tecno Mobile Türkiye Pazarına Giriyor!

60’un üzerinde ülkede premium akıllı telefon markası olarak faaliyetlerini sürdüren ve yaklaşık 21 bin satış noktası olan TECNO Mobile, mart ayı başında Türkiye’de lansman yapmak için hazırlıklarını tamamladı.

Hong Kong merkezli akıllı telefon markası TECNO, öncelikli olarak kamera odaklı CAMON serisi ve giriş seviyesi ürünü SPARK serisi ile mart ayında Türkiye’de kullanıcılar ile 2 model ile buluşacak.

Techno Mobile

TECNO Mobile Türkiye’ye 2 model ile gelecek

Dedikodulara göre, Hong Kong merkezli Transsion Holdings bünyesinde yer alan akıllı telefon markası TECNO Mobile, 6 mart’da Türkiye’de gerçekleştireceği lansmanda sunacağı 2 model ile birlikte Türkiye pazarına giriş yapacak. Kamera odaklı CAMON serisi ve giriş seviyesi ürünü SPARK serisi lansman sonrasında teknoloji severler ile buluşacak. Özellikle CAMON serisi ile farklı bir fotoğrafçılık deneyiminin sahiplenilmesi bekleniyor.

TECNO Mobile’ın amiral gemisi PHANTOM, kamera odaklı serisi CAMON, giriş seviyesi serisi SPARK ve multimedya odaklı POUVOIR serisi ürün gamı bulunuyor.

Lanmsanda gününde üç kameralı, nokta ekran ve büyük bataryalı cihazları göreceğiz gibi gözüküyor. Detaylı bilgileri lansman sonrasında sizler ile paylaşacağız.